Primele detalii legate de acţiunea din Prometheus 2

de Cristina Grigore în 17 Nov 2015
Aflăm despre revenirea androidului David, însă lipsește din descriere Elizabeth Shaw

Odată ce Neill Blomkamp a început să vorbească despre noul film Alien, a cărui regie i-a fost încredinţată, şi Ridley Scott pare să se fi grăbit mai mult cu producţia lui Prometheus 2. Data de începere a filmărilor continuării a fost stabilită pentru prima jumătate a lui 2016, însă numele acesteia, stabilit întâi a fi Alien: Paradise Lost, a fost modificat în Alien: Covenant. În plus, cei de la 20th Century Fox au publicat recent atât logo-ul, cât şi sinopsis-ul filmului, ce ridică însă un semn de întrebare. Ce s-a întâmplat cu Elizabeth Shaw, personajul interpretat de Noomi Rapace?

„Ridley Scott se întoarce la universul pe care l-a creat în Alien cu Alien: Covenant, cel de-al doilea capitol din trilogia-prequel ce a început cu Prometheus – şi care are legătură directă cu opera SF de origine al lui Scott din 1979. Având ca destinaţie o planetă îndepărtată dintr-o margine a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant descoperă ceea ce cred ei că este un paradis neexplorat, dar se dovedeşte a fi o lume periculoasă şi întunecată – singurul locuitor al acesteia este ‘sinteticul’ David (Michael Fassbender), supravieţuitorul expediţiei sortite eşecului, Prometheus.”

Finalul lui Prometheus i-a înfăţişat ca supravieţuitori atât pe David, cât şi pe Shaw, însă descrierea acţiunii nu o include şi pe eroină, ceea ce înseamnă că o nouă protagonistă ar putea fi oferită de echipajul navei Covenant. Un alt amănunt interesant legat de acest sequel este lipsa xenomorfilor – confirmată recent de Scott.

Alien: Covenant se va lansa pe 2017. Producţia filmului a cauzat amânarea pe termen nedefinit a lucrului la filmul Alien, de care se va ocupa Blomkamp.

Exploreaza subiecte similare:

Alien: Paradise Lost

Alte știri din cinema

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 18 noiembrie 2015 20:39
vai de capul meu partea a 50a azi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells