Prima imagine din R.I.P.D., adaptarea benzilor desenate cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds

de Cristina Grigore în 13 Apr 2013
Cei doi luptă împreună în cadrul Rest In Peace Department

Producţia lui R.I.P.D. a fost aprobată în urmă cu mai bine de trei ani, însă din cauza unor probleme ivite în procesul de producţie şi la montaj, lansarea filmului – ale cărui filmări s-au încheiat pe 28 ianuarie 2012 – va avea loc cu şase luni mai târziu faţă de data stabilită iniţial, respectiv pe 19 iulie anul acesta.

Iată prima imagine din film, publicată de revista Entertainment Weekly, în care îi putem vedea în acţiune pe Jeff Bridges şi Ryan Reynolds, protagoniştii filmului. Despre ce este vorba în această adaptare a benzilor desenate cu acelaşi nume? Un poliţist înjunghiat (Reynolds) se alătură unei echipe de poliţişti ai lumii de dincolo ce alcătuiesc R.I.P.D. (Rest In Peace Department). Dorinţa sa cea mai mare este aceea de a-l găsi pe cel care i-a luat viaţa, iar alături de el stă un veteran pistolar (Jeff Bridges).

R.I.P.D. a fost regizat de Robert Schwentke (Red, Fightplan) şi va ajunge în cinematografele româneşti pe 16 august 2013.

 

Exploreaza subiecte similare:

R.I.P.D. 3D, Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Robert Schwentke

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 13 aprilie 2013 14:50
Interesant plus ca imi place ca joaca si Ryan Reynolds .
Han_Solo pe 14 aprilie 2013 00:57
Poate gresesc insa prevad un nou esec la box office din partea lui Ryan Reynolds care se pare ca le are cu esecurile financiare.
cosmin742000 pe 14 aprilie 2013 01:31
Cred ca americani au terminat de citit toate cartile , si bineinteles ca nu au inteles nimic din ele de i-a apucat in ultima vreme asa o frenezie sa ecranizeze numai bd -uri
wildinthecountry pe 14 aprilie 2013 14:32
Ryan Reynolds sucks
Ce l-o fi determinat pe marele Jeff sa joace cu RR intr-un asemenea film sortit din start esecului....?(si asta in proportie de 70 % din cauza lui RR)

MikkaelWolfganger pe 14 aprilie 2013 15:00
Ideea este cu adevarat interesanta.Nu am citit comics-urile, dar zau ca o sa incerc sa le descarc.Ryan Reynolds este un actoras bunicel cu un mare talent de a atrage esecul financiar al filmelor in care joaca.Anul asta mai apare si in Turbo(voce), alt film cu sanse sa iasa pe minus.Cred ca o sa se scoata in 2014 cu Deadpool.

PS: traficantul care le-a vandut armele se numea cumva Margelatu'?

cosmin_kedii pe 14 aprilie 2013 17:45
doi actori buni cred ca o sa fie ceva tare
alex_il_fenomeno pe 8 mai 2013 18:06
Doi actori extraordinari, deci speram sa iasa ceva bun din asta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells