Prima imagine cu Margot Robbie din Once Upon a Time in Hollywood

de Gloria Sauciuc în 7 Aug 2018
Actrița o portretizează pe Sharon Tate, considerată una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood

Actrița Margot Robbie a publicat pe contul personal de Instagram prima imagine cu ea în postura de Sharon Tate. Cu pulover pe gât, fusta mini și cizme, specifice anilor 1960. Imaginea e luată pe platourile filmului Once Upon a Time in Hollywood, film în care Robbie o joacă pe actrița și modelul Sharon Tate, soția lui Roman Polanski, ucisă în 1969 de către banda lui Charles Manson pe când era însărcinată în opt luni.

Once Upon a Time in Hollywood este plasat în LA-ul anilor 1960 și are în centru cultul lui Charles Manson, alcătuit din autori ai unor crime oribile. Margot Robbie joacă rolul celebrei actrițe. Filmul, descris ca având „țesătura lui Pulp Fiction”, se crede că va avea mai multe linii narative care converg într-un singur eveniment, totul pornind de la personajul lui Leonardo DiCaprio, actorul Rick Dalton, dar şi de la dublura acestuia, Cliff Booth (Pitt). Pe măsură ce aceştia se străduiesc să îşi facă un nume la Hollywood, povestea se mută în celebra casă Tate-LaBianca (de care se leagă crimele clanului Mason), căci Sharon Tate (Margot Robbie) este vecina lui Dalton.

Filmul e plasat în momentul de culme al revoluției hippie și al noului Hollywood”, a declarat Quentin Tarantino în luna aprilie, la CinemaCon, în Las Vegas. Prima imagine oficială din Once Upon a Time... i-a avut în prim plan pe Leonardo DiCaprio și Brad Pitt. Alte nume de listă A din distribuție sunt Al Pacino, Burt Reynolds, Kurt Russell, Damian Lewis, Tim Roth, Dakota Fanning.

Manson a devenit cel mai notoriu criminal al secolului al XX-lea după ce a incitat tinerele membre ale cultului pe care îl inițiase să ucidă șapte oameni. În dimineața zilei de 9 august 1969, actrița Sharon Tate, în vârstă de 26 de ani, însărcinată în opt luni, a fost înjunghiată de 16 ori de către membrii cultului Manson în casa unde locuia cu soțul său, regizorul Roman Polanski, din Benedict Canyon, Los Angeles. În momentul respectiv, Polanski nu se afla la domiciliu, era plecat în Europa.

Sharon Tate era considerată una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. S-a remarcat în filmele Eye of the DevilThe Fearless Vampire Killers şi Valley of the Dolls, pentru care a primit o nominalizare la Globurile de Aur, cu un an înainte de a muri.

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie, Sharon Tate, Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood, leonardo dicaprio, Brad Pitt, Eye of the Devil, Valley of the Dolls

Alte știri din cinema

Jason Momoa nu a văzut încă Aquaman, iar motivul este înduioşător

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 21 decembrie

O potenţială regizoare a lui Black Widow crede că „este foarte obositor să vezi un film Marvel”

Lucrecia Martel este de părere că s-ar putea renunţa la unele efecte vizuale

Viitorul film Pixar se numeşte Onward. Vor face parte din distribuţie Tom Holland şi Chris Pratt

Regizorul Dan Scanlon explică, pe scurt, care este povestea animaţiei aflate în pregătire

A doua şansă: Jennifer Lopez şi linguriţa de sirop

Revenirea divei la cinema reuşeşte să ofere ceea ce promite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 7 august 2018 18:46
Asemanarea fizica dintre actrita Margot Robbie si personajul sau, Sharon Tate, una dintre cele mai frumoase artiste americane, este izbitoare, dar ramane de vazut prestatia cinematografica al acestia.
unkn0wn pe 8 august 2018 08:45
Foarte frumoasa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells