Prima imagine cu antagonistul din Ant-Man, Yellowjacket

de Cristina Grigore în 10 Apr 2015
Costumul său este mult mai avansat decât cel al supereroului

Un alt film din „avalanşa Marvel”, Ant-Man, se lansează în această vară, iar după ce supereroul şi-a făcut apariţia în câteva imagini şi secvenţe video, este rândul lui Yellwjacket, viillain-ul central al filmului, să apară în prim-plan. O primă imagine oficială cu acesta a fost publicată de revista Entertaiment Weekly.

Cei de la Marvel au lansat o imagine concept-art cu antagonistul şi la începutul acestui an (ataşată mai jos), din care se poate remarca că cât de avansat este costumul purtat de Darren Cross, aka Yellowjacket (interpretat de Corey Stoll) faţă de cel pe care Scott Lang (Paul Rudd), viitorul Ant-Man, îl primeşte de la mentorul său.  „Costumul Ant-Man al lui Hank Pym nu are niciun fel de armă, în vreme ce Yellowjacket este înarmat cu tunuri de plasmă”, a explicat regizorul filmului, Peyton Reed.

Ant-Man se lansează în cinematografele noastre pe 17 iulie.

Exploreaza subiecte similare:

Ant-Man, Corey Stoll, Peyton Reed

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 aprilie 2015 11:09
Un personaj "inutil" in pleiada de eroi mai mult sau mai putin cunoscuti, nu imi dau seama de ce nu au dedicat un film unui alt personaj mai interesant si, mai ales, mai credibil/cu sens. Parerea mea.
XShadowX pe 10 aprilie 2015 12:10
Nici pe mine nu m-a convins acest personaj si acest film insa cei de la Marvel sunt porniti sa scoata cateva filme cu super eroi de benzi desenate anii urmatori ;)
unkn0wn pe 11 aprilie 2015 20:29
Quicksilver ftw

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells