Premierele săptămânii 9-15 mai 2014

de Ştefan Dobroiu în 9 Mai 2014
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Un weekend aflat sub semnul comediei şi al muzicii! Toate cele trei premiere din acest sfârşit de săptămână intenţionează să ne amuze sau să ne facă să nu stăm cuminţi în scaunul de cinema. Află din materialul de mai jos recomandările Cinemagia cu privire la noutăţile cinematografice lansate astăzi şi consultă programul proiecţiilor de pe site pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de weekend.

#Selfie
Sperăm din tot sufletul ca o echipă foarte tânără, aventuri la mare şi câteva nume importante ale filmului şi muzicii din România să fie pe placul publicului de la noi, iar #Selfie, debutul în lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob să devină un hit. Nu de alta, dar de la lansarea lui Poziţia copilului în martie anul trecut nu prea am mai avut filme româneşti care să atragă atenţia amatorilor de cinema din România.

#Selfie le are în rolurile principale pe Olimpia Melinte, Crina Semciuc şi Flavia Hojda în rolurile a trei absolvente de liceu, Ruxi, Ana şi Yasmine care, deşi ar trebui să înveţe pentru bac, dau o fugă până la mare pentru o ultimă distracţie dinaintea acestui examen al maturităţii. Cristina Iacob le scoate o mulţime de aventuri în cale, iar acestea beneficiază de aportul comic al unor actori/cântăreţi din generaţii diferite, precum Răzvan Vasilescu şi Florin Călinescu, dar şi de-alde Smiley, Răzvan Fodor şi Alex Velea. Cine ştie, poate că filmul le va atrage atenţie adolescenţilor şi celor foarte tineri, o generaţie foarte rar vizată de producţiile româneşti.

Cealaltă femeie/The Other Woman
Să nu trădezi o femeie, că nu ştii ce te aşteaptă! Cameron Diaz şi Leslie Mann interpretează două femei care descoperă că împart acelaşi bărbat. Acesta (Nikolaj Coster-Waldau din Urzeala tronurilor) este căsătorit cu una, dar are o relaţie "stabilă" şi cu cealaltă, perfidie ce le determină pe cele două eroine să facă front comun pentru a se răzbuna... Un succes de casă în Statele Unite, unde s-a lansat acum două săptămâni, urcând pe prima treaptă a clasamentului încasărilor. Până în acest moment filmul a strâns aproximativ 100 de milioane de dolari în lumea întreagă.

Violetta în concert
Serialul argentinian Violetta, cu Martina Stoessel în rolul titular, este un adevărat hit mondial, fiind preluat şi în alte ţări de pe glob. Dacă ne luăm după comentariile de la pagina filmului, Violetta este populară şi în România, iar fanii români pot vedea acest film-concert de 100 de minute realizat cu ocazia unui show cu actorii din serial găzduit de arena Mediolanum Forum din Milano. Filmul conţine hiturile primelor două sezoane (al treilea este acum în pregătire), dar şi patru piese în premieră şi montaje cu ceea ce se întâmplă în culisele unui astfel de eveniment.

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

#Selfie, The Other Woman, Violetta The Concert, Cameron Diaz, Martina Stoessel, Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dana04 pe 9 mai 2014 11:14
Sunt curioasa cum o sa fie #selfie
danny987 pe 9 mai 2014 13:37
e funny.
AndreBlack pe 9 mai 2014 18:06
Doar The Other Woman .
chrismechris pe 10 mai 2014 16:59
Astept sa vad The Other Woman.
alex_il_fenomeno pe 31 ianuarie 2015 10:57
Vreau sa vad Selfie, chiar sunt curios cum a iesit...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells