Premierele săptămânii 4-10 mai 2018

de Ştefan Dobroiu în 4 Mai 2018
Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

După ce Avengers: Infinity War a devenit filmul cu cel mai bun debut al anului în România (şi în multe alte ţări), iată că programul cinematografelor face loc unor noi filme de gen. Pe lângă o comedie ireverenţioasă şi un horror violent, ambele de la Hollywood, avem o comedie maghiară cu puşcăriaşi şi împuşcături, a treia parte dintr-o serie de mare succes în ţara vecină. Iată mai jos recomandările noastre.

Citeşte aici despre toate premierele lunii mai.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

I Feel Pretty/Hai, că sunt belea!
Nu credem că este cineva mai potrivit decât "urâţica" Amy Schumer să râdă pe seama obsesiei globale pentru fizicul perfect. Iată că tot mai populara specialistă în comedie se dezlănţuie total în Hai, că sunt belea! (fericită traducere a titlului în română), despre Renee, o tânără care, după ce a fost adesea discriminată sau ridiculizată pentru fizicul ei mai puţin ca perfect, se loveşte la cap şi se trezeşte din leşin convinsă că e "belea". Noua ei încredere în sine şi convingerea că arată, ei bine, perfect vor ridica multe sprâncene, mai ales că Renee lucrează pentru un gigant din lumea modei, unde fizicul de nota zece este normă, iar defectele lui Renee sunt doar tolerate. Criticii nu s-au entuziasmat în faţa rezultatului, iar spectatorii nu s-au grăbit nici ei să dea note prea bune, dar probabil că fanii lui Schumer nu vor ieşi dezamăgiţi de la film. Şi dacă vrei să mai ştii cum arată Naomi Campbell la cei 47 de ani ai ei, ai acum ocazia, căci supermodelul joacă un rol secundar în film (spoiler, arată în continuare perfect).

Truth or Dare/Adevăr sau provocare
"La fel de înspăimântător ca un joc din viaţa reală", au spus unele voci după ce au văzut Adevăr sau provocare şi abordarea horror-supranaturală a filmului regizat de Jeff Wadlow, cunoscut pentru eşecuri categorice de critică şi relative de casă precum Never Back Down şi Kick-Ass 2. Mai mulţi tineri din SUA se duc în vacanţă în Mexic şi, în urma unui concurs de împrejurări, participă la un joc de adevăr şi provocare înconjuraţi de ruinele unei misiuni religioase. Ce nu ştiu ei este că un demon controlează jocul şi că odată intrat în el vei fi lichidat dacă nu spui adevărul sau nu duci provocarea la bun sfârşit. Eroii vor fi nevoiţi să facă o mulţime de sacrificii pentru a încheia jocul şi nu garantăm că mulţi dintre ei vor scăpa cu viaţă. Deşi a fost desfiinţat de critici, horror-ul a avut încasări în SUA de 15 ori mai mari decât bugetul.

Valami Amerika 3/Un fel de America 3
Conceptul de America este foarte popular în filmele din fostele ţări comuniste, care strecoară numele continentului în titlul unor lungmetraje diverse. Dacă noi avem Dincolo de America şi America, venim!, Ungaria are seria Un fel de America, ajunsă la a treia parte. Mai multe personaje care mai de care mai trâsnite (şi certate cu legea) se aruncă într-o cursă contracronometru pentru a pune mâna pe un timbru extrem de valoros, a cărui vânzare le-ar căpătui pe viaţă. Trei fraţi gata să facă orice unul pentru celălalt, gangsteri periculoşi (dar cam proşti), poliţişti mai mult sau mai puţin corupţi şi avocate mai mult sau mai puţin blonde şi sexi se aruncă într-o confruntare explozivă pe străzile din Budapesta, ceea ce ar putea să amuze publicul doritor să vadă dacă vecinii unguri sunt mai buni la produs comedie decât regizorii românii celebri pentru că preferă dramele.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

I Feel Pretty, Truth or Dare, Valami Amerika 3, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells