Premierele săptămânii 14-20 iunie 2013

de Ştefan Dobroiu în 14 Iun 2013
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend

Înainte de dezlănţuirea săptămânii viitoare, când vom vedea Man of Steel: Eroul, World War Z şi Universitatea monştrilor, weekendul acesta ne momeşte la cinema cu o mulţime de staruri. Iată în materialul de mai jos câteva informaţii despre cele trei premiere ale săptămânii.

Now You See Me: Jaful perfect
Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Michael Caine şi Mark Ruffalo sunt grupaţi pe afişul acestui film de acţiune care încearcă să ambaleze câteva jafuri în trucuri magice şi numere de prestidigitaţie. Eroii sunt cei patru cavaleri, protagoniştii unui show de iluzionism care provoacă uimire atunci când, în timpul unui reprezentaţii în Las Vegas, jefuiesc o bancă şi dăruiesc trei milioane de euro spectatorilor. Normal că o echipă FBI se află imediat pe urmele lor şi, la fel de normal, eroii vor fi îndtotdeauna cu un pas înaintea agenţilor. Now You See Me impresionează cu ritm, energie, imprevizibil şi umor, iar rezultatul este chiar o idee bună pentru o vizită la cinema cu cei mai buni prieteni. Doar să nu te gândeşti prea mult la găurile din scenariu sau să-ţi vină idei să furi 140 de milioane de dolari de la cineva, ştiindu-i doar numele de fată al mamei şi numele pisicii atât de iubite în copilărie.

Lumea lui Arthur Newman
Criză de identitate cu Colin Firth şi Emily Blunt. În filmul de debut al lui Dante Ariola Firth este Wallace, un bărbat nemulţumit de viaţa lui care decide să o ia de la capăt sub o nouă identitate: Arthur Newman. Când Arthur descoperă o tânără leşinată pe marginea piscinei motelului unde sa cazase, îndreptându-se spre un nou viitor, situaţia pare a suferi o întorsătură. Două suflete la fel de afectate de experienţele anterioare, Arthur şi Charlotte îşi încep călătoria spre un moment când poate vor accepta responsabilitatea propriilor vieţi.

Jurassic Park
Au trecut două decenii de când cinematografele se zguduiau sub paşii celor mai credibili dinozauri aduşi până pe atunci pe marele ecran. Jurassic Park devenea în 1993 cel mai de succes film din toate timpurile, urmând să fie întrecut câţiva ani mai târziu de Titanic. Povestea lui Steven Spielberg, aceea a aducerii la viaţă a unor fiinţe de mult dispărute, ce se aruncă asupra oamenilor de îndată ce au ocazia, a fascinat generaţii întregi, nu doar datorită efectelor speciale revoluţionare, ci şi datorită scenariului inteligent şi imprevizibil bazat pe romanul omonim al lui Michael Crichton. Din acest weekend, dinozaurii se întorc pe marile ecrane, în format 3D. Un film cu o lungă carieră în industria casetelor video şi-a DVD-urilor poate fi revăzut pe ecran mare, aşa cum merită, recondiţionat şi convertit la tehnologia tridimensională. O ocazie pe care cinefilii mai tineri, dar şi fanii vechi ai producţiei, nu trebuie să o piardă.

Exploreaza subiecte similare:

Now You See Me, Arthur Newman, Jurassic Park, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Michael Caine, Mark Ruffalo, Colin Firth, Emily Blunt, Steven Spielberg

Alte știri din cinema

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 14 iunie 2013 11:06
Now you see me merita. Pentru cei care nu au vazut inca Jurrasic park, ma refer la cei micuti, merita sa mearga la cinema sa-l vada, mai ales ca e relansat 3d. Eu am seria pe BD asa ca nu mai ntereseaza. Saptamana viitoare va fi colosala. 2 mega premiere: World War Z si MAn of steel. Presupun ca Men of steel va bate World war Z la box-office.
princeofpersia79 pe 14 iunie 2013 11:44
pai Jurrasic Park e pe felie de mult timp in 3D si astia abia acum il dau la cinema?
Musa.del.Arte pe 14 iunie 2013 15:08
Arthur Newman
Cinefilul007 pe 15 iunie 2013 20:56
Now You See Me e superb.
Review aici: http://cinefilul007.blogspot.ro/2013/06/now-you-see-me-inteligent-imprevizibil.html

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells