Premierele săptămânii 13-19 februarie 2015

de Ştefan Dobroiu în 13 Feb 2015
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend

Pentru că tot mai mulţi români au început să sărbătorească Ziua Îndrăgostiţilor, iată că şi programul cinematografelor explorează în acest sfârşit de săptămână dragostea şi sentimentele. Trei din cele patru premiere ale săptămânii vizează cuplurile. Află din materialul de mai jos la ce te poţi aştepta de la cele patru premiere.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Fifty Shades of Grey
Ştim deja că este prea târziu pentru doritori să mai obţină un bilet la proiecţiile Fifty Shades of Grey. Noi am spus mai demult că sincronizarea premierei cu Ziua îndrăgostiţilor ar putea face multe cupluri să-şi condimenteze viaţa sexuală trăgând cu ochiul la aventurile lui Cristian Grey (Jamie Dornan) şi Anastasia Steele (Dakota Johnson). Provenind din medii sociale extrem de diferite, înstăritul om de afaceri Christian şi timida studentă Anastasia vor găsi un surprizător teritoriu de mijloc pe care vor putea dezvolta o relaţie plină de surprize. Chiar dacă cronicile nu au fost deloc amabile cu cei doi actori principali, nu există nicio şansă ca filmul să nu se transforme într-un notabil succes de casă.

Kingsman: The Secret Service
Cunoscut pentru filme precum X-Men: First Class, Kick-Ass şi Stardust (ultimul fiind o idee foarte bună pentru o seară confortabilă de Ziua Îndrăgostiţilor, dacă nu ai chef să mergi la cinema), Matthew Vaughn oferă în Kingsman un interesant melanj de scene de acţiune. Nici nu e de mirare, din moment ce filmul se bazează pe benzile desenate ale lui Mark Millar (Kick-Ass). În centrul atenţiei se află unchiul Jack (Colin Firth), super-spion din echipa MI6, care îl ia sub aripa sa pe Gary, un tânăr pierde-vară, pe care ţine morţiş să-l transforme într-un spion de nota 10.

Stockholm
Filmul lui Rodrigo Sorogoyen a câştigat cea mai recentă ediţie a Festivalului Transilvania, iar lansarea sa de Ziua Îndrăgostiţilor nu este deloc întâmplătoare: filmul spune povestea întâlnirii a doi tineri, al căror nume nu îl aflăm niciodată. El (Javier Pereira) o remarcă pe ea (Aura Garrido) într-un club şi face tot ce-i stă în putere să o convingă că s-a îndrăgostit de ea. Iniţial reticentă, tânăra se va deschide tot mai mult, iar regizorul va profita de prilej pentru a observa resorturile relaţiilor dintre tinerii din ziua de azi. Mai degrabă un film psihologic decât unul romantic, Stockholm este o producţie spaniolă ultra-independentă, cu o parte din fonduri obţinută printr-o campanie de crowdfunding.

Wish I Was Here
Un film despre cât e de uşor să fii dezamăgit că nu ţi s-au împlinit visele, în loc să te bucuri de ce ai. În centrul atenţiei este Aidan, un trentagenar aflat la un punct de cotitură în viaţă. Înconjurat de o familie ai cărei membri par a se arunca plini de aplomb în situaţii oricât de trăsnite, Aidan îşi va da seama curând că trebuie să renunţe la visele din adolescenţă, când murea de nerăbdare în aşteptarea unor fapte extraordinare, şi să se concentreze la prezent şi la ce se întâmplă în jurul său. Din distribuţie face parte şi Jim Parsons, starul multi-premiat al serialului The Big Bang Theory.

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades of Grey, Kingsman: The Secret Service, Wish I Was Here, Stockholm

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 13 februarie 2015 11:04
Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?
Fetele clar ar raspunde Fifty Shades of Grey care e penibil cu P mare si are nota 3,2 pe IMDB deci va dati seama ce bun poate fi ;) . Totusi eu spun si va recomand sa mergeti la Kingsmann : The Secret Service

AlineziaBumfi pe 13 februarie 2015 20:47
Si de ce crezi ca la aceasta nota au contribuit intr-o proportie foarte mare notele de 1? Va spun, aici e mana hater-ilor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells