Premierele săptămânii 1-7 iulie 2016

de Ştefan Dobroiu în 1 Iul 2016
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Ieri am vorbit despre toate cele 19 premiere ale lunii iulie, o lună cu cinci weekend-uri doldora de acţiune, aventură şi comedie, iar astăzi ne ocupăm în detaliu de cele trei premiere ale săptămânii. Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Central Intelligence/Agenţi aproape secreţi
După ce franciza Un poliţist şi jumătate/Ride Along i-a adus faima globală, Kevin Hart îl dă uitării pe antipaticul Ice Cube şi face acum echipă cu mai expresivul Dwayne Johnson. Hart este Calvin, un contabil nemulţumit de viaţa lui care se gândeşte cu nostalgie perioada de glorie din urmă cu douăzeci de ani, când era cel mai apreciat sportiv din liceu. Reîntâlnirea cu Robbie (Johnson), acum agent CIA după ce în liceu era obez şi nepopular, îi va da viaţa peste cap lui Calvin. Furtul codurilor pentru reţeaua de sateliţi a Statelor Unite va arunca insolitul duo într-o mega aventură plină de schimburi de focuri şi explozii. Pentru fanii genului "buddy cop movie", Central Intelligence ar putea fi o noutate distractivă.

The Conjuring 2/Trăind printre demoni 2
După succesul fenomenal al filmului din 2013 (peste 300 de milioane încasări la un buget de doar 20 de milioane), specialiştii în investigarea fenomenelor paranormale Ed (Patrick Wilson) şi Lorraine Warren (Vera Farmiga) ajung la Londra, unde o familie este victima unei prezenţe supranaturale malefice. Janet (Madison Wolfe), una dintre fiicele familiei, pare să fie principala vizată de acţiunile demonului. Lăudat pentru atmosferă şi pentru controlul perfect al scenelor înspăimântătoare, sequelul s-a bucurat şi el de succes de casă şi are deja undă verde pentru un spin-off, The Nun, pe care îl vom vedea în cursul anului viitor.

Me Before You/Înainte să te cunosc
Ne-am obişnuit atât de mult cu Emilia Clarke în rolul demnei Daenerys Targaryen din serialul HBO Urzeala tronurilor, încât rolul ei din ecranizarea Me Before You ne-ar putea lua prin surprindere: Clarke o interpretează pe Louisa, o tânără care din cauza lipsei de perspective în carieră este nevoită să accepte slujba de infirmieră pentru Will (Sam Claflin), un fost bancher paralizat în urma unui accident. Diferenţele de personalitate, educaţie şi clasă socială nu par să fie de bun augur, dar cei doi tineri vor ajunge cumva să găsească un teritoriu comun, ajungând să fie complet schimbaţi de experienţă. Este fără îndoială un film potrivit mai degrabă spectatoarelor aflate în căutare de emoţie la cinema.

Ce film vei vedea pe marile ecrane în acest weekend?

Exploreaza subiecte similare:

Central Intelligence, The Conjuring 2, Me Before You

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells