Premierele săptămânii 1-7 decembrie 2017

de Ştefan Dobroiu în 1 Dec 2017
Află ce-i de văzut weekend-ul acesta pe marile ecrane!

Dacă aruncăm o privire asupra premierelor din cinematografe, rămânem cu impresia că distribuitorii din România nu au mare încredere că amatorii de cinema îşi vor face timp pentru un film văzut pe marele ecran în acest weekend lung. Îşi face simţită prezenţa şi giganticul Star Wars: The Last Jedi, fără îndoială ultimul mare hit al anului, din calea căruia distribuitorii globali par să-şi ferească producţiile cu potenţial, păstrându-le pentru 2018. Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Paddington 2
Copiii şi familiile par să fie în mare avantaj weekend-ul acesta, cu nu mai puţin de trei premiere avându-i în vedere. Paddington 2 a fost primit cu imens entuziasm în Marea Britanie, avalanşa de cronici pozitive lăudându-i combinaţia de comedie de familie şi elemente de acţiune. În centrul atenţiei este acelaşi Paddington, care nu mai poate de bucurie când găseşte cadoul perfect, o carte superbă, pentru a o suta aniversare a mult-iubitei sale mătuşi Lucy. Dar când cartea este furată, stă pe umerii ursuleţului să îl prindă pe hoţ şi să recupereze nepreţuitul obiect. Hugh Grant are un rol principal, iar prin cadru trec şi celebrităţi britanice precum Brendan Gleeson, Jim Broadbent, Peter Capaldi şi Julie Walters.

Mariţa
1 decembrie este o alegere perfectă pentru premiera acestui simpatic film românesc în care ideea de familie şi dorinţa de a ne ierta reciproc greşelile şi neajunsurile sunt foarte importante. În regia lui Cristi Iftime, filmul spune povestea unei familii destrămate şi reunite în împrejurări speciale. Adrian Titieni şi Alexandru Potocean interpretează ireproşabil rolurile lui Sandu şi Costi, tată şi fiu înstrăinaţi care se reîntâlnesc pentru a depăna amintiri (şi reproşuri) pe durata unui lung drum în vechea Dacie a familiei, Mariţa. Noi îl considerăm unul din filmele româneşti cu cele mai bune interpretări din ultimii ani.

Santa Swap/Schimb de Moşi
După atâtea producţii americane care se întrec în a refolosi previzibile reţete scenaristice pentru a se transforma, mai mult sau mai puţin convingător, în filme de Sărbători, iată că acum putem vedea un film de sezon realizat în Norvegia. În centrul atenţiei este Andersen (Thor Michael Aamodt), un tată de familie obsedat să le ofere celor dragi Crăciunul perfect, dar cu planurile mereu dejucate de ghinioane. Când spiritul Crăciunului pare a fi pus în pericol, o întâlnire providenţială îi va scoate în cale lui Andersen aventura vieţii sale.

Singularity/Kronos: Soluţia Extremă
Un SF care reambalează câteva dintre temele clasice ale genului, Singularity porneşte de la premisa că o invincibilă inteligenţă artificială, Kronos, condamnă umanitatea la moarte în 2020, pentru a salva viitorul planetei. 100 de ani mai târziu, doi dintre puţinii supravieţuitori umani încep o extraordinară călătorie, prin teritorii patrulate de roboţi gigantici, pentru a descoperi ultimul bastion al umanităţii, un loc legendar unde oamenii pot trăi fără teama că vor fi ucişi. John Cusack interpretează unul din rolurile principale, cel al magnatului care a creat Kronos.

The Dragon Spell/Dragonul vrăjit
O animaţie destinată copiilor de vârste fragede, Dragonul vrăjit ni-l arată pe Nicky, un puşti ce visează să-şi întreacă tatăl în fapte de vitejie, aruncându-se într-o aventură ce ar putea salva ţinutul magic unde trăieşte. Când prietenii săi de nădejde sunt o veveriţă şi un liliac gata oricând să provoace prăpăd, ştii că cei mici vor avea parte de o distracţie pe cinste.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Paddington 2, Santa Swap, Marița, Singularity, The Dragon Spell

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 2 decembrie 2017 22:13
Doar Marita ma tenteaza

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells