Premieră Fear The Walking Dead, sezonul 5: luni, 3 iunie, la AMC

de Cinemagia în 1 Apr 2019
În sezonul 5 din Fear the Walking Dead, misiunea grupului este clară: să localizeze supraviețuitori și să încerce să facă, din lumea care a rămas, un loc un pic mai bun

Sezonul 5 al serialului Fear the Walking Dead se va difuza luni, 3 iunie, de la ora 4:00, pe canalul AMC, în premieră mondială, urmată de o reluare în aceeași zi, de la ora 22:00, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

În sezonul 5 din Fear the Walking Dead, misiunea grupului este clară: să localizeze supraviețuitori și să încerce să facă, din lumea care a rămas, un loc un pic mai bun. Cu multă determinare, Morgan Jones (Lennie James) conduce grupul cu filozofie înrădăcinată în bunăvoință, speranță și comunitate. Fiecare personaj consideră că ajutându-i pe alții, se va echilibra răul făcut în trecut. Însă încrederea nu va fi câștigată cu ușurință. Misiunea lor de a-I ajuta pe alții va fi pusă la încercarea supremă atunci când grupul nostru se va afla pe un teritoriu neexplorat, unul care îi va forța nu doar să-și înfrunte trecuturile, dar și temerile. Numai prin înfruntarea acestor temeri va reuși grupul să descopere un mod cu totul nou de a trăi, care îi va schimba pentru totdeauna.

Produs de AMC Studios, Fear the Walking Dead este situate pe locul 4 în topul dramelor de la televiziunea prin cablu în SUA, printer adulții cu vârste între 18-49 ani și adulții de 25-54 ani în ratingurile Nielson live +3. Serialul îi are în distribuție pe  Lennie James, Rubén Blades, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson și Austin Amelio. Scott M. Gimple este producătorul executiv al Fear the Walking Dead , showrunneri Andrew Chambliss și Ian Goldberg, precum și Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd și Greg Nicotero. 

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. AMC a fost prima televiziune de cablu care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu „Mad Men” în 2008, apoi a câștigat râvnitul premiu patru ani consecutiv, înainte de a fi câștigat de „Breaking Bad” în 2013 și 2014. Serialele dramatice originale de actualitate la AMC sunt „The Night Manager”, nominalizat la Golden Globe și „Better call Saul”, alături de „Fear the Walking Deda”, „HUMANS”, „Into the Badlands”, „Preacher”, „The Terror” și viitorul serial „NOS4A2”.

AMC explorează lumi și discuții autentice în show-uri originale precum AMC Visionaries.

Exploreaza subiecte similare:

Fear the Walking Dead, Lennie James

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Manusa pe 1 aprilie 2019 23:42
Aceeasi poveste din TWD dar vazuta prin alti protagonisti. Poate ca FTWD mai o poate duce, dar TWD oricat de mult mi-ar placea, cred ca ar fi bine odata cu sezonul 10 sa se si incheie povestea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells