Predator ia exemplul lui Deadpool şi merge pe rating „nerecomandat minorilor”

de Cristina Grigore în 20 Mai 2016
Filmările vor începe la toamnă, lansarea fiind stabilită pentru 2018

Regizorul noului film Predator, Shane Black, a ţinut să menţioneze, într-un interviu acordat ScreenRant.com, că filmul va avea rating-ul R - nerecomandat celor sub 17 ani (de vizionat doar însoţit de un părinte sau tutore) - ca urmare a succesului înregistrat de pelicula Deadpool (ce pare că a reuşit să revoluţioneze modul de abordare în producţia blockbusterelor).

„Am pus o condiţie când am fost ales la cârma lui The Predator şi aceea a fost ca filmul să nu aibă alt rating faţă de cel original, adică R”, a explicat cineasul.

„Probabil că am obţine mai mulţi bani dacă am merge pe PG-13. Însă eu cred că, deşi alegerea pare logică, e ca şi cum ţi-ai pune singur o piedică. Nu cred că fanii doresc un Predator de rating PG-13.”

„Înaintea lui Deadpool, toată lumea zicea exact contrariul. Abia cum astfel de abordări au devenit mai agreate în ochii realizatorilor”, a mai arătat el.

Noul Predator este programat să înceapă filmările în toamnă, lansarea fiind stabilită pentru 2018. Arnold Schwarzenegger a declarat că este în discuţii pentru revenirea în rolul maiorului Alan „Dutch” Schaefer, iar surse apropiate producţiei au sugerat că în distribuţie este dorit şi rapper-ul 50 Cent, care are deja la activ un număr considerabil de roluri în filme de lungmetraj (cel mai recent fiind cel din Southpaw).

Exploreaza subiecte similare:

The Predator, Deadpool, Arnold Schwarzenegger, 50 Cent

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells