Povestea casei asemănată celei din hit-ul Pixar, Up, va ajunge pe marile ecrane

de Cristina Grigore în 27 Aug 2015
Producătorul executiv al proiectului va fi Will Gluck, regizorul lui Easy A şi al remake-ului Annie

Sudiourile Fox dezvoltă un proiect similar scenariului din Up, hit-ul cinematografic al Pixar din 2009, ce va aduce pe marile ecrane povestea adevărată a unei case din Seattle, Washington, despre care se spune că a inspirat scenariul lui Pete Docter şi Bob Peterson.

Producătorul executiv al proiectului va fi Will Gluck, regizorul lui Easy A şi al remake-ului musicalului Annie, scrie TheHollywoodReporter. Istoria casei a devenit populară după ce proprietara sa, Edith Macefield, a ținut piept dezvoltatorilor unui mall și a refuzat o ofertă de un milion de dolari în schimbul mutării sale și a demolării casei. Comedia cu accente dramatice va avea în centru prietenia care se leagă între supraveghetorul de șantier al mall-ului și bătrână, care, după moartea sa, în 2008, i-a lăsat acestuia moștenire casa.

Cei de la Pixar au negat folosirea acestei povesti ca sursă de inspirație pentru Up, menționând că scenariul lor se afla în lucru din 2004, cu doi ani înainte ca Macefield să fie abordată pentru a-şi vinde locuința.

În ciuda acestui fapt, iubitorii animației continuă să viziteze casa şi să o acopere cu baloane, mai ales că potrivit unui articol al Daily Mail din aprilie, aceasta ar urma să fie demolată în curând. Locuinţa, care are mai bine de 100 de ani, se află acum în posesia unei organizații non- profit. Potențialii cumpărători au fost până acum refuzați, pe motiv că, din cauza vechimii, siguranța locatarilor nu putea fi garantată.  

Exploreaza subiecte similare:

Up, Will Gluck

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells