Pierce Brosnan vrea un rol în viitorul film The Expendables

de Cristina Grigore în 2 Iul 2014
Fostul 007 a fost anterior invitat să se alăture echipei veteranilor de acțiune și își dorește ca Stallone să îi relanseze propunerea

James Bond își dorește un loc în echipa Eroilor de Sacrificiu. Potrivit ComingSoon.net, pentru care fostul star al seriei 007 a oferit un interviu, această ofertă i-a fost cândva înaintată, iar, dacă i s-ar propune din nou, s-ar alătura bucuros echipei de veterani întotdeauna pregătiți de acțiune.

,,I-am spus producătorului [Avi Lerner]: ‘Dacă totul se aranjează și ai un scenariu bun, Avi, știi unde mă găsești dacă vrei să mă alătur echipei,”, a explicat Brosnan. ,,M-am simțit grozav în compania lui. Sylvester Stallone este cel care a oferit minunate platforme de revitalizare a carierei atât actorilor aflați la început de drum, cât și veteranilor, și le-a oferit șansa de a se distra și de a distra. Să duci laolaltă un grup de temerari care salvează lumea și luptă cu tipii cei răi, să-i plasezi pe aceeași scenă, e nebunesc de inspirat”, a mai adăugat actorul.

,,E vorba de divertisment, pur și simplu. Avi este un producător de notorietate și filmele sale au avut mereu această latură bine dezvoltată. Poți schimba într-adevăr lumea și asta e minunat, însă să joci în The Expendables. Da, mi-ar plăcea asta.  Este pur si simplu stimulant.”, a mai spus Brosnan.

Cu Brosnan dornic să treacă la acțiune în echipa lui Stallone, opțiunile acestuia pentru The Expendables 4 se înmulțesc. Actorii pe care aceasta a menționat însă că și-i dorește în viitorul film sunt Jack Nicholson și Clint Eastwood.

Exploreaza subiecte similare:

Pierce Brosnan, The Expendables, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AugustyneX pe 2 iulie 2014 11:05
Dar liam neeson dc nu joaca?
Nimicdinceparafi pe 2 iulie 2014 14:26
Deoarece inca este pe cai mari...
Nimicdinceparafi pe 2 iulie 2014 14:26
Cam lingusitor Brosnan...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells