Peste 850.000 de premii în cele 18 cinematografe Cinema City

14 Iul 2015
Promoția verii include și o croazieră pe Marea Mediterană, vacanțe all inclusive în insulele grecești sau bilete de avion deschise către marile capitale europene

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud-Est, lansează pentru cel de-al 5-lea an în România tradiţionala promoţie a verii, oferind peste 850.000 de premii garantate clienţilor celor 18 cinematografe ale sale, printre care și o croazieră pe Marea Mediterană, vacanțe all inclusive în insulele grecești sau bilete de avion deschise către marile capitale europene. 

În lunile toride care urmează, ne răcorim în sala de cinema şi le oferim tuturor iubitorilor de film reţeta unei veri perfecte: cele mai bune şi mai noi producţii cinematografice, cele mai inovatoare şi mai cool tehnologii în materie de proiecţie şi sunet, entertainment de calitate, precum şi premii garantate, odată cu fiecare bilet cumpărat. Bucuria descoperirii este enorma la orice varsta, iar frumusetea filmului este completă doar la cinema”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

Promoția

Pana pe 31 august 2015, toţi clienţii care vor cumpăra bilete la film vor primi un talon răzuibil care le va aduce instant unul din cele 850.000 de premii atractive oferite de Cinema City, fie că vorbim de bilete la film gratuite, delicioasele meniuri popcorn şi nachos, băuturi răcoritoare, dulciuri, produse cosmetice revoluţionare de la Marionnaud sau reduceri de 50%! Cu taloanele primite intri garantat în tragerea la sorţi pentru unul dintre marile premii ale promoţiei: o croazieră pe Marea Mediterană cu transport şi cazare incluse oferite de Christian Tour, patru sejururi cu servicii complete într-una din însoritele insule greceşti şi zece bilete de avion duble în orice perioadă, pe orice rută disponibilă la Blue Air!

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud-Est, lansează pentru cel de-al 5-lea an în România tradiţionala promoţie a verii, oferind peste 850.000 de premii garantate clienţilor celor 18 cinematografe ale sale, printre care și o croazieră pe Marea Mediterană, vacanțe all inclusive în insulele grecești sau bilete de avion deschise către marile capitale europene.

„În lunile toride care urmează, ne răcorim în sala de cinema şi le oferim tuturor iubitorilor de film reţeta unei veri perfecte: cele mai bune şi mai noi producţii cinematografice, cele mai inovatoare şi mai cool tehnologii în materie de proiecţie şi sunet, entertainment de calitate, precum şi premii garantate, odată cu fiecare bilet cumpărat. Bucuria descoperirii este enorma la orice varsta, iar frumusetea filmului este completă doar la cinema”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

O scurtă vizită la Cinema City îţi aduce adrenalina zecilor de filme din cinematograf printre care şi cele mai aşteptate premiere ale verii: „Minionii”, „Terminator 5: Genisys”, „Magic Mike XXL”, „O tipă... dezastru”, „Omul-Furnică”, „Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă”, „Pixels: O aventură digitală”, „The Man from U.N.C.L.E.”. Vino la film la Cinema City şi bucură-te de premiile oferite în cea mai mare promoţie a verii!

Câştigătorii pot intra în posesia premiilor până la sfârşitul lunii septembrie, anul curent.

Mai multe detalii şi regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.cinemacity.ro  sau în cinematografe, la casele de bilete. Noutăţi despre filmele şi campaniile Cinema City apar constant pe pagina de Facebook/Cinema City Romania.

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanț de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 13 orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iași, Ploiești, Pitești, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara. În total, Cinema City operează 18 multiplexuri, cu 168 de săli și 32.449 de locuri.

Cineworld Group este prezent în  9 țări, deținând  205 multiplexuri cu 1.890 săli, dintre care 23 IMAX și 9 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, și intrând în România în 2007.

 

 

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 15 iulie 2015 13:33
De urmarit aceste premii...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells