Pe 14 noiembrie are loc Marea Deschidere a Happy Cinema din Bistrița Retail Park

de Cinemagia în 31 Oct 2019
Este primul cinematograf din România amplasat într-un strip mall și primul cinematograf din țară complet echipat cu proiectoare laser

Din 14 noiembrie HappyCinema îi așteaptă pe bistrițeni cu cele mai noi filme și cele mai bune oferte în trei săli ultramoderne cu o capacitate de 364 de locuri. HappyCinema din Bistrița Retail Park este primul cinematograf din România amplasat într-un strip mall și primul cinematograf din țară complet echipat cu proiectoare laser, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. 

Puteți achiziționa bilete online pentru totată rețeaua de cinematografe Happy Cinema prin Cinemagia.ro, simplu și rapid!

Printre filmele în premieră care pot fi urmărite în noiembrie la HappyCinema se numără Bătălia de la Midway, Marea provocare: Le Mans’66, O nouă poveste de Crăciun, Doctor Sleep, Îngerii lui Charlie și animațiile Cenușăreasa și prințul misterios și Regatul de gheață II . Puteți achiziționa bilete online pentru totată rețeaua de cinematografe Happy Cinema și nu numai, prin Cinemagia.ro.

Pe 21 noiembrie bistrițenii pot participa la un eveniment cu totul special, pentru o singură seară. Happy Cinema va difuza filmul-concert Depeche Mode: Spirits in the Forest, se mai vede în comunicat. Filmul regizat de colaboratorul artistic de lungă durată al lui Depeche Mode, regizorul și fotograful Anton Corbijn, spune poveștile a șase mega-fani Depeche Mode, în timp ce călătoresc spre Berlin din toate colțurile lumii pentru a vedea spectacolul final al turneului Global Spirit. Show-ul celor de la Depeche Mode va putea fi vizionat pe marele ecran doar pe 21 noiembrie. Trailer-ul poate fi vizionat aici:

 

Luna noiembrie va continua cu premiera mult așteptatei animații Regatul de gheață II. Din 22 noiembrie spectatorii vor păși în lumea magică a nordului alături de Elsa, Anna, Kristoff și Olaf.

Programul complet al filmelor poate fi consultat pe Cinemagia.

Planul tarifar este adaptat pentru diverse categorii de vârstă, iar promoțiile nu lipsesc. Prețurile pentru bilete încep de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de tariful redus de 14 lei/bilet în orice zi a săptămânii, cu excepția avanpremierelor. Iar în fiecare zi de miercuri, biletul costă 11 lei indiferent de oră, cu excepția avanpremierelor. Tarifele și promoțiile sunt disponibile pe www.happycinema.ro. 

Happy Cinema își dorește să devină și în Bistrița un reper al culturii și divertismentului pentru întreaga familie, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D.

Prezent în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița, și din decembrie în Bacău, HappyCinema are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România, devenind al doilea lanț de cinematografe din țară, se mai vede în comunicat.

 

Exploreaza subiecte similare:

Midway, The Grand Challenge: Le Mans '66, Last Christmas, Doctor Sleep, Frozen II

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 1 noiembrie 2019 08:56
Ştiţi cumva dacă o să ajungă la Râmnicu Vâlcea în 2020? Am auzit că o să se facă o sală 4DX, o sală IMAX şi o sală VIP Cinema City în 2020, dar la "cât de bine" se vede acum... nu prea merită. Complet nefocalizat, "în ceaţă". Pe lângă faptul că preţurile sunt de la 20 de lei în sus, se vede şi se aude extrem de prost. Avem un singur cinematograf în oraş unde sunt şi preţurile mici şi se vede şi calitatea, dar are o singură sală.
makomomo pe 6 noiembrie 2019 13:51
In toata tara calitatea imaginii din cinema este jalnica....luminozitate scazuta.Mai bine astepti filmul bluray si il vezi acasa lux

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells