Paul McCartney va apărea în Pirates of the Caribbean 5

de Cristina Grigore în 25 Mar 2016
Legendarul muzician britanic va juca alături de Johnny Depp şi Javier Bardem

După Keith Richards (celebrul chitarit al formaţiei Rolling Stones), un alt muzician va face parte din echipa lui Pirates of the Caribbean. Paul McCartney (73 de ani) va juca alături de Johnny Depp în a cincea parte a seriei, intitulată Dead Men Tell No Tales, anunţă Deadline.com.

Chiar dacă filmările s-au încheiat deja – filmul urmând să fie lansat pe 7 iulie 2017 – regizorii Joachim Ronning şi Espen Sandberg vor reveni în studio pentru a adăuga o secvenţă ce va avea în centru personajul interpretat de McCartney. Detalii legate de rol nu au fost încă oferite.

Richards a avut scurte, însă apreciate apariţii în At World’s End şi On Stranger Tides, ce l-au inspirat pe Depp în interpretarea lui Jack Sparrow.

În distribuţia lui Dead Men Tell No Tales îi vom revedea pe Geoffrey Rush, Stephen Graham dar şi Orlando Bloom. Noile nume adăugate sunt Javier Bardem, Brenton Thwaites şi Kaya Scodelario.

Exploreaza subiecte similare:

Paul McCartney, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells