Paramount dezvoltă o versiune mai „dură” şi îndrăzneaţă a lui The Green Hornet

de Cristina Grigore în 17 Nov 2016
Gavin O ‘Connor, regizorul lui The Accountant şi Warrior, doreşte să modernizeze personajele şi le integreze într-o franciză

În ciuda criticilor nefaborabile şi a încasărilor moderate, adaptarea aventurilor lui Britt Reid şi a ajutorului său – filmul lui Seth Rogen din 2011, The Green Hornet – vor ajunge din nou pe marele ecran, graţie iniţiativei regizorului peliculelor The Accountant şi Warrior, Gavin O‘Connor. Potrivit Deadline.com, acesta este pasionat de personajul creat în 1930 de George W. Trendle şi Fran Striker şi este de multă vreme cu ochii pe drepturile de producţie.

Filmul va fi realizat în colaborare cu Paramont Pictures şi îi va reuni pe milionarl Reid cu ajutorul său, Kato. „Pentru că drepturile de producţie au ajuns în sfârşit în mâinile noastre pline de entuziasm, The Green Hornet va trece în secolul 21 într-un mod inedit şi relevant, pentru că îl vom moderniza şi îl vom face accesibil unei noi generaţii”.

O'Connor a menţionat că doreşte ca protagonistul să transforme personajul într-un antierou determinat, dur, ceva între Batman şi Jasoun Bourne, cu unele trimiteri la Chris Kyle din American Sniper. Intenţia sa, după 20 de ani de aşteptare, este să pună bazele unei francize moderne, îndrăzneţe, care să se diferenţieze clar de seria TV a anilor ’60, în care Bruce Lee a fost interpretul lui Kato.

Rămâne de văzut dacă noul The Green Hornet, al cărui scenariu va fi semnat de Sean O’Keefe, se va dovedi atât de plin de vitalitate precum îşi doreşte pasionatul său regizor.

Exploreaza subiecte similare:

The Green Hornet, Gavin O'Connor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells