Pacific Rim 2 nu a fost abandonat. A fost angajat să refacă povestea scenaristul lui Jurassic World

de Cristina Grigore în 13 Mai 2016
Ar putea fi ieşirea din „iadul producţiei” pentru sequel-ul produs de Guillermo del Torro

Lansat în 2013, Pacific Rim, SF-ul lui Guillermo del Toro  a avut o bună evoluţie la box office şi critică, cele 411 milioane de dolari strânse din toată lumea (la un buget de 190 de milioane) justificând o continuare. Implicat în alte proiecte, Del Toro a lăsat scaunul regizorului altcuiva, însă, ca producător, a susţinut puternic sequel-ul. Cu tot felul de obstacole în producţie, Pacific Rim 2 a fost până acum amânat, însă nu şi abandonat, iar ştirea celor de la TheHollywoodReporter.com arată că s-a făcut un uriaş pas înainte în producţia acestuia.

Pentru a lucra la scenariul continuării, realizatorii l-au adus în echipă pe Derek Connolly, un tânăr şi promiţător nume la Hollywood, care a contribuit şi la povestea lui Jurassic World, fiind cooptat şi în echipa lui Kong: Skull Island. O veste bună pentru Pacific Rim 2, căci Connolly, cu ceva experienţă în creaturi uriaşe, şi-ar putea folosi cu succes abilităţile în cea de-a doua runde de confruntări între Jaegerii şi Kaiju.

La cârma sequel-ului va sta Steven S. DeKnight, care a făcut parte din echipa de realizatori a  primului sezon din Daredevil, unul din succesele canalului Netfilx.

Exploreaza subiecte similare:

Pacific Rim 2, Pacific Rim

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells