Oscar 2021: iată ce modificări se aduc anul acesta

de Marina Florea în 17 Apr 2021
Producătorii anunță planuri pentru evenimente pre și post ceremonie

Într-o deviere de la tradiție, melodiile nominalizate la cea mai bună muzică de film originală vor fi difuzate înainte de gala Oscarurilor, și nu în timpul ceremoniei, anunță vineri producătorii celei de-a 93-a ediții a Oscarurilor. Interpretările vor fi înregistrate înainte de gala de pe 25 aprilie.

Interpretările melodiilor „Fight for you” (Judas and the Black Messiah), „Hear my voice” (The trial of the Chicago 7), „Io si (Seen)” (The Life Ahead) și „Speak Now” (One Night in Miami) vor fi filmate la Los Angeles, pe Dolby Family Terrace la Muzeul Filmelor, în timp ce „Husavik” (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga) va fi transmis din Husavik, Islanda. Avantajul de a transmite astfel interpretările: toate cele cinci melodii nominalizate pot fi interpretate integral. 

Avantanul acestei abordări: toate cele cinci melodii nominalizate pot fi interpretate integral. „Am ajuns la câteva acțiuni înainte de gală și după gală care sunt menite să îmbunătățească evenimentul principal”, declară Jesse Collins, Stacey Sher și Steven Soderbergh. „Sugestia noastră este să urmăriți evenimentul principal, altfel riscați să pierdeți ceva neașteptat și reușit.”

Interpretări ale melodiilor nominalizate la Oscar vor fi difuzate înaintea galei, și nu în timpul galei, iar statuetele decernate ca premii vor fi inscripționate după gală 

În 90 de minute evenimentul care premerge Oscarurilor, Oscars: Into the Spotlight, care va începe pe ABC la ora 13.30 ora României, îi va avea drept gazde pe actorii Ariana DeBose (Hamilton) și Lil Rel Howery (Bad Trip), și va scoate în evidență călătoria către cele mai importante seri ale Hollywood-ului, dând fanilor o perspectivă asupra evenimentului. În cadrul galei, DJ Tara va avea o apariție extraordinară.

După ce se încheie difuzarea Oscarurilor, o emisiune post-gală: Oscars: After Dark, va fi difuzată pe ABC. Găzduită de către actorii Colman Domingo (Ma Rainey's Black Bottom) și Andrew Rannells (The Prom), emisiunea va surprinde momentele cheie ale ceremoniei, în care câștigătorii vor primi statuete gravate și vor fi intervievați de către criticul de film Elvis Mitchell.

Ambele programe vor avea producția semnată de către Michael Antinoro și David Chamberlin, alături de producătorii Collins, Sher și Soderbergh.

Exploreaza subiecte similare:

oscar 2021

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 20 aprilie 2021 10:45
Cine naiba se mai uita la premiile astea penibile facute special pentru leftarzi ?????

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells