Originea personajelor Ultron şi The Vision, dezvăluită

de Gloria Sauciuc în 2 Ian 2015
Premiera în România a filmului Avengers: Age Of Ultron va fi simultană cu cea din Statele Unite, adică pe 1 mai 2015

Au apărut câteva noi detalii privind Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron, sub forma unei perechi de biografii pentru personajele Ultron şi The Vision, iar noi nu întârziem să vi le aducem la cunoştinţă, via Total Film. Cele două biografii cuprind poveştile originale ale acestor personaje misterioase, aşa că atenţie, spoiler!

„Descoperit mai întâi ca un simplu program de calculator ascuns printre ruinele New York-ului, entitatea cunoscută drept Ultron a devenit, în scurt timp, o formă sofisticată de inteligenţă artificială, sub auspiciile cercetărilor lui Tony Stark.

Însă ultimatumul lui Ultron, odată cu trezirea propriei conştiinţe, este o declaraţie de război total rasei umane: pornit să extermine viaţa de pe întreaga planetă, Ultron, instabil şi furios, caută să îşi îmbunătăţească corpul fizic pentru o variantă supremă, de neoprit. Cu o armată de drone robotice şi cu capacitatea de a accesa orice reţea de calculatoare, Ultron nu se va opri de la nimic pentru a extermina rasa umană”.

Pe de altă parte, The Vision este „programat de către doi oameni de ştiinţă geniali, Tony Stark şi Bruce Banner, şi înzestrat cu capacitatea de a zbura, de a proiecta raze de energie şi de a-şi modifica densitatea proprie. The Vision s-a dovedit a fi un adevărat erou şi un ajutor pentru Avengeri în lupta lor împotriva maleficului Ultron”. Ambele creaţii ale lui Tony Stark vor putea fi văzute pe marele ecran. Premiera în România a filmului va fi simultană cu cea din Statele Unite, adică pe 1 mai 2015.

Exploreaza subiecte similare:

The Avengers: Age of Ultron

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells