Odată cu lansarea animației Patrula cățelușilor: Filmul cel mare, un al treilea film din serie a primit undă verde

de Gloria Sauciuc în 29 Sep 2023
Paramount Pictures tocmai a dat undă verde pentru cel de-al treilea film Patrula cățelușilor, cu premiera în 2026

PAW Patrol: The Mighty Movie, cel de-al doilea film din serie, are premiera în sălile noastre de cinema pe 29 septembrie. Seria Patrula Cățelușilor va continua și în 2026, cum un film Paw Patrol 3 a primit undă verde de la Paramount, Nickelodeon și Spin Master, scrie Variety.

Paw Patrol este o serie de animație pentru copii produsă de către Spin Master Entertainment, ce a avut premiera în 2013 și care se află acum la sezonul 10. Serialul a avut premiera pe TVOntario în Canada, înainte să intre pe Paramount cu ajutorul Nickelodeon.

Nickelodeon Movies a semnat co-producția Patrulei cățelușilor: Filmul (din 2021) care, distribuit de către Paramount Pictures în Statele Unite, a încasat peste 40 de milioane de dolari în SUA acum doi ani, ajungând la 144 milioane de dolari pe plan global.

„Patrula cățelușilor a atras generații întregi de preșcolari, învățându-i cu subtilitate valori precum altruismul, lipsa de prejudecăți și lucrul în echipă”, e de părere Jennifer Dodge, președinte Spin Maste Entertainment.

„La momentul premierei celui de-al doilea film super-energizat, dragostea publicului pentru cățelușii noștri e mai mare ca niciodată. Suntem încântați să anunțăm un al treilea film, care extinde universul Patrulei cățelușilor cu o nouă aventură. Cu misiuni pline de acțiune și noi fundaluri, filmul va fi tot mai convingător și va arăta cum lăbuțele mici lasă urme mari...”

„Paw Patrol rămâne o categorie de filme în sine și un reper cultural pentru copii și pentru familiile de peste tot”, e de părere Ramsey Naito, președinte al Paramount Animation și Nickelodeon Animation. „Alături de partenerii noștri de la Spin Master, suntem încântați să-i aducem pe acești cățeluși pe marele ecran în fața legiunii de fani ai Patrulei cățelușilor”.

Cal Brunker, care a semnat regia ambelor filme, revine să regizeze și cel de-al treilea film din serie. Printre producători se numără președintele Spin Master, Jennifer Dodge. Co-fondatoarea Spin Master Ronnen Harary va semna producția executivă.

Exploreaza subiecte similare:

PAW Patrol: The Movie, PAW Patrol: The Mighty Movie

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells