„Ocean's 8: Jaf cu clasa” s-a lansat în complicitate cu vedetele la cinema

de Cinemagia în 22 Iun 2018
Filmul rulează din 22 iunie pe marile noastre ecrane

Evenimentul de lansare a filmului „Ocean's 8: Jaf cu Clasa" a avut loc săptămâna aceasta la Cinema City Afi Cotroceni, unde mai multe vedete de calibru au descoperit in avanpremiera planul unui furt fara precedent, pus la cale de opt specialiste fermecatoare.

Printre vedetele care au urmarit furtul din interiorul Galei MET s-au numarat: Monica Birladeanu, Nicole Cherry, Carmen Negoita, Catinca Roman, Dan Cruceru si Cristina Pocora, Nicoleta Nuca, Ramona Paun, Rares Nastase, Adina Postelnicu, Florentina Opris, Irina Mohora, Bogdan Medvedi, Iulia Verdes, Sasha Borona si Maria Radu.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna si Helena Bonham Carter fac echipa din 22 iunie pe marile ecrane, in mult așteptata productie a verii – „Ocean's 8: Jaf cu Clasa".

Cinci ani, opt luni, 12 zile... și timpul trece in continuare. Atat de mult a trecut de cand Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiecteaza cel mai mare jaf din viata ei. 

Pentru asta are nevoie de o echipa de profesioniste in domeniu, incepand cu partenera ei de incredere Lou Miller (Cate Blanchett). Impreuna recruteaza specialistele: bijutierul Amita, hoata de buzunare Constance, experta in garduri Tammy, hacker-ita Nine Ball și designerul vestimentar Rose. 

Tinta este un superb colier din diamante in valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrita Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

Planul este perfect, insa totul trebuie sa decurga fara nicio abatere daca echipa vrea sa puna mana pe diamante. Totul se face la vedere. 

Din distributia filmului mai fac parte James Corden ca detectiv de asigurari care trebuie sa adune toate dovezile, iar Richard Armitage ca partenerul lui Kluger la Gala. 

Warner Bros. Pictures prezinta, in asociere cu Village Roadshow Pictures, o productie Rahway Road, aventura exploziva „Ocean's 8: Jaf cu Clasa", din 22 iunie pe marile ecrane din tara.

Exploreaza subiecte similare:

Ocean's 8

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells