O avanpremieră spectaculoasă cu Dragoste pe muchie de cuțit!

15 Sep 2023
Evenimentul de gală pune la dispoziție și locuri pentru publicul larg

Se anunță o toamnă memorabilă penru cinefili! În data de 26 septembrie, începând cu ora 20:00, la Cineplexx Băneasa, pasionații de film românesc au ocazia unică să participe la avanpremiera de gală a comediei romantico-culinare Dragoste pe muchie de cuțit.

Pelicula, prima de acest gen din România, este produsă de PAPA Pictures și co-producătorii DeMoga Music și Vent D’Est, un fond privat de film din Franța. Cu un scenariu scris de Salex Iatma și Alin Panc, filmul prezintă povestea de dragoste, ură și rivalitate culinară dintre două familii care se luptă pentru o rețetă străveche, "ursul de mămăligă", păstrată cu sfințenie din generație în generație.

Avanpremiera promite a fi o experiență de neuitat, cu participarea unor vedete consacrate ale cinematografiei românești precum Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Mirela Zeța, Alin Panc și Alexandru Pop. Alături de aceștia își vor face apariția influenceri cunoscuți, precum Sînziana Sooper sau Natalia Mateuț.

Și pentru că fiecare eveniment special vine cu surprizele sale, la finalul proiecției, fanii vor avea ocazia să interacționeze cu actorii și echipa de producție, aflând detalii picante din spatele camerelor. Mai mult, participanții vor descoperi secretul celebrei rețete "ursul de mămăligă", o mărturie culinară a trecutului ce datează de aproape 1000 de ani.

Pentru toți cei care doresc să se bucure de această experiență cinematografică alături de vedete, există vești bune! Pe lângă prezența vedetelor, avanpremiera de gală pune la dispoziție și locuri pentru publicul larg. Biletele pot fi achiziționate AICI.

Nu ratați o seară de neuitat, în compania vedetelor și a unei povești unice de dragoste și gastronomie!

Exploreaza subiecte similare:

Dragoste pe muchie de cuțit, Salex Iatma, Alin Panc, Carmen Tănase, Răzvan Banica, Ada Galeş, Marian Râlea, Mirela Zeţa, Alexandru Pop, Natalia Mateuț

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells