Noul Ghostbusters, cu o distribuţie integral feminină, va fi „mai înspăimântător şi mai high-tech”

de Gloria Sauciuc în 16 Dec 2014
Eroul negativ va fi un asasin condamnat, al cărui rol ar trebui să fie jucat, la modul ideal, de către Peter Dinklage

Unele email-uri publicate după spargerea serverelor Sony au un conţinut rasist, altele au un conţinut amuzant, altele au unele planuri interesante pentru noul Ghostbusters, cu o distribuţie integral feminină. E vorba despre filmul lui Paul Feig aflat în pregătire, despre care regizorul scapă câteva idei într- un mail adresat lui Amy Pascal, directorul Sony Pictures: e vorba despre noii protagonişti ai filmului, despre eroul negativ, şi despre rolul pregătit pentru Cecily Strong (atenţie, articolul de mai jos conţine spoilere, dacă proiectul se materializează în forma redată în schimbul de emailuri).

În email, Feig descrie filmul ca pe un reboot, o reîncepere a francizei, şi nu ca pe un sequel: oamenii nu se tem de fantome pentru că nu s-au întâlnit deocamdată cu ele. Regizorulcitat de publicaţia Vulture,  susţine că filmul va fi „mai înspăimântător şi mai hi-tech” decât iniţialul Ghostbusters: eroul negativ va fi un asasin condamnat, al cărui rol ar trebui să fie jucat, la modul ideal, de către Peter Dinklage, al cărui personaj devine o fantomă răuvoitoare după ce este lovit de un fulger imediat după ce este executat ca om. Acest fapt îi dă puterea să strângă o întreagă armată de alte fantome, armată care urmează să fie alcătuită din alţi faimoşi eroi negativi din istorie. Deci, un fel de Night at the Museum!, comentează publicaţia Vulture.

Fantomele acestea trebuie să fie neutralizate de către „patru femei foarte diferite”, care trebuie să inventeze „moduri amuzante, înspăimântătoare şi pline de acţiune prin care să salveze New York-ul şi întreaga lume”. Pentru a lăsa loc unei serii de filme, Feig descrie că aceste fete-Ghostbusters lucrează pentru guvernul american, dar pentru că fantomele oficial nu există, guvernul trebuie de fiecare dată să nege existenţa Ghostbusters.

Cecily Strong joacă rolul adversarului din mediul birocratic, adversar care „spune mereu lucruri groaznice la conferinţele de presă, pentru ca mai apoi să îşi ceară scuze în privat".

Alte email-uri dezvăluie că Channing Tatum cere insistent să fie distribuit, alături de Chris Pratt, într-o continuare la Ghostbusters, proiect interesant dar puţin probabil luând în calcul interesul pentru un Ghostbuster feminin.

Exploreaza subiecte similare:

Paul Feig, Ghostbusters III, Cecily Strong, Channing Tatum, Peter Dinklage

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 16 decembrie 2014 21:37
Sper sa faca un film serios, nu o comedie cum au fost precedentele din serie. Se poate asta. Daca va fi dupa cum spun producatorii, sunt sperante ca va fi un sequel de calitate. Sper.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells