Noul film Batman şi-a găsit regizorul

de Cristina Grigore în 14 Feb 2017
Matt Reeves (Dawn of the Planet of the Apes) va prelua cârma următoarelor aventuri de pe marele ecran ale supereroului cu pelerină neagră

Un film în care Batman să îşi continue aventurile pe marile ecrane a fost anunţat anul trecut, intenţia producătorilor fiind aceea de a-l păstra pe Ben Affleck – care a interpretat personajul în Batman V Superman: Dawn of Justice – în rol titular. Proiectul s-a dezvoltat însă greu şi cu multe obstacole, ultimul dintre acestea fiind hotărârea lui Affleck de a nu se ocupa şi de regia filmului. Potrivit Variety.com, la cârmă a fost ales acum regizorul lui Dawn of the Planet of the Apes, Matt Reeves.

Acesta urmează să aibă o întâlnire cu realizatorii filmului spre sfârşitul acestei săptămâni pentru negocieri finale ale contractului. Reeves a fost favoritul Warner Bros. după retragerea lui Affleck. Alte două nume sunt ţinute în rezervă – Ridley Scott şi Fede Alvarez (The Man in the Dark).

Collider.com a lansat însă ieri un zvon – extras dintr-un podcast cu noutăţi din industria cinematografică – potrivit căruia Ben Affleck şi-ar dori retragerea şi din rolul central, iar în cazul în care acest lucru nu va fi aprobat de Warner, ar putea fi ultima sa apariţie în rolul supereroului.

 

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Batman V Superman: Dawn of Justice, Dawn of the Planet of the Apes, Matt Reeves, ridley scott, Fede Alvarez

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 14 februarie 2017 11:51
Tot ceea ce imi doresc e sa nu reia povestea de la inceput...
unkn0wn pe 14 februarie 2017 18:06
Batman e destul de batran in universul BvS chiar a aparut cu suvite de par albe in film. Doar principalul antagonist, Deathstroke, mi s-ar parea cam slab pentru Batman actual.
mihnea_aspru95 pe 15 februarie 2017 02:15
@unkn0n. Gandeste-te ca Deathstroke este tipul acela din True Blood (varcolacul). E mai mare decat Ben Affleck. Va fi o batalie redutabila intre cei doi colosi.
mihnea_aspru95 pe 15 februarie 2017 02:24
Matt Reeves suna mai mult decat BINE (de aproape fiecare data, a facut filme pe placul criticilor). Este bine ca ia el, The Batman ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells