Noul film al Angelinei Jolie se lansează pe 25 decembrie 2014

de Cristina Grigore în 11 Iul 2013
Unbroken şi-a găsit recent şi actorul din rolul principal

Studiourile Universal au anunţat data de lansare a lui Unbroken în cinematografele nord-americane: 25 decembrie 2014. Cel de-al doilea film din cariera de regizor a Angelinei Jolie şi-a găsit recent şi actorul din rolul principal. Este vorba de Jack O’Connell, scrie Variety.com, un actor de 23 de ani cu experienţă atât pe micul, cât şi pe marele ecran. Britanicul a fost văzut în seriale precum Skins, The Runaway şi lungmetrajul Harry Brown, iar anul viitor va lupta în 300: Rise of an Empire.

Unbroken este un proiect aflat de multă vreme în atenţia Universal. Filmul are la bază cartea Laurei Hillenbrand, „Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption", şi spune povestea de viaţă a lui Lou Zamperini, un supravieţuitor a 47 de zile în apele Oceanului Pacific şi fost prizonier de război în Japonia. La fel ca primul film regizat de Jolie, In the Land of Blood and Honey, şi Unbroken va spune o poveste dramatică, fără prea multe momente fericite.

Cei de la Universal au dorit să aducă viaţa lui Zamperini pe marele ecran încă din 1957, iar în 2010 au achiziţionat drepturile de producţie asupra cărţii lui Hillenbrand. Însă deşi a trecut prin mâna unor scenarişti de top ai Hollywood-ului - William Nicholson (Gladiator), Richard LaGravenese (Behind the Candelabra) – ecranizarea nu a reuşit până acum să fie realizată.

Joel şi Ethan Coen au adaptat ultima dată scenariul pentru Unbroken. Până la debutul producţiei, Jolie este ocupată cu filmările la Maleficent şi se pregăteşte pentru Kung Fu Panda 3 şi Salt 2.

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, Jack O'Connell, 300: Rise of an Empire, Harry Brown, Skins, In the Land of Blood and Honey, William Nicholson, gladiator, Richard LaGravenese, Behind the Candelabra, Ethan Coen, Maleficent, Kung Fu Panda 3, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells