Noul Alien începe filmările în martie, cu un sinopsis criptic și cu o distribuție completă

de Gloria Sauciuc în 5 Mar 2023
Studiourile 20th Century anunță că filmările vor începe pe 9 martie la Budapesta

Studiourile 20th Century au anunțat noi detalii ale acțiunii, noi completări ale distribuției și stadiul producției pentru cel mai recent film Alien. Filmul, cu regia și scenariul semnate de Fede Alvarez, este cel de-al nouălea din serie. În rolul principal, Cailee Spaeny, notează Variety.

Deși premisa filmului a fost ținută secretă, studiourile au anunțat că filmul este despre „un grup de tineri dintr-o lume îndepărtată, care se trezesc într-o luptă cu cea mai înspăimântătoare formă de viață din univers”.

Cei care se vor lupta cu monstrul sunt David Jonsson (din Industry), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (Rosaline), Spike Fearn (The Batman) și Aileen Wu (Away from Home), care vor alătura actriței din rolul principal, Cailee Spaeny (Mare of Easttown).

Pe lângă aceștia, Studiourile 20th Century anunță că filmările vor începe pe 9 martie la Budapesta. Fede Alvarez, regizor, scenarist și producător, continuă direcția începută cu filmele horror The Girl in the Spider's Web, Don't Breathe și cu remake-ul de la the Evil Dead. Regizorul filmului original, Ridley Scott, este producător executiv împreună cu Michael Pruss (Our Friend). Scott și Pruss completează pe producătorii Brent O'Connor (Bullet Train), Elizabeth Cantillon (Persuasion) și Tom Moran (The Donut King).

Proiectul filmului se alătură seriei de prequel-uri, care a demarat în 2012, cu Prometheus urmat de Alien: Covenant. Prequel-ul este ultimul film din serie, și urmează seriei începute în 1979 cu Alien, urmat de Aliens, Aliens 3, Alien Resurrection și apoi crossover-ul din 2004, cu Alien vs. Predator și Aliens vs. Predator: Requiem.

Producția începe săptămâna viitoare, dar o dată pentru premieră nu a fost încă stabilită.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 6 martie 2023 05:40
Mda, va fi un fel de Gossip Girl cu xenomorfi. Jumatate dintre tineri vor fi gender fluid, iar restul vor dori o schimbare de sex...
AdrianSe pe 6 martie 2023 23:19
:)))) ... foarte posibil. Azi am văzut trailer-ul la TMNT și se pare că acum April O'neil este o tipă de culoare care nu aduce a nimic cu personajul din benzile desenate sau animație. Nu am o problemă cu minoritățile atâta timp cât nu sunt invadat de idea unei lumi complet disproporționate în care "minoritățile" reprezintă peste 50% din presonajele principale.
spartacus pe 6 martie 2023 18:02
Personal as fi preferat ca sa fie continuata (si incheiata) seria-trilogie dupa ultimul ”Alien - Covenant” din 2017 si cu Michael Fassbender in rolul principal ca ”liant”, dsar vad ca au ales solutia din acest articol; pacat!...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells