Noua echipă a supereroilor, dezvăluită într-o imagine-concept pentru Avengers 4

de Cristina Grigore în 7 Iun 2018
Imaginea vine cu o alertă de spoiler! Continuarea Războiului Infinitului o aduce alături de Răzbunători pe Captain Marvel

Studiourile Marvel fac tot posibilul să păstreze secretul în ceea ce priveşte continuarea dramaticei confruntări dintre echipele de supereroi din Războiul Infinitului şi Thanos, însă pare că va fi destul de greu să elimine - până la lansarea din mai, anul viitor - orice indiciu legat de aceasta. O imagine promoţională ajunsă online dezvăluie cu ce forţe pornesc din nou Răzbunătorii împotriva Titanului Nebun şi, (atenţie) chiar dacă fotografia nu oferă indicii despre ceea ce se va întâmpla, alcătuirea sa trimite în direcţia spoilerelor.

Apărută inţial pe Imgur.com (postată de către utilizatorul Hero X) şi preluată de mai toate site-urile de profil, imaginea-concept (destinată, se pare, produselor cu licenţa Marvel) prezintă noul ansamblu de supereroi reuniţi împotriva lui Thanos. Înfăţişarea lor este diferită (costumele au suferit modificări, iar Hulk pare că a reuşit în sfârşit să împace cele două laturi opuse ale sale) şi au intrat în luptă figuri noi: Captain Marvel (Brie Larson), Ant-Man (Paul Rudd), dar şi Hawkeye (Jeremy Renner), care a lipsit din prima parte a lui Infinity War.

Şi Thanos (Josh Brolin) pare că a beneficiat de unele transformări ale imaginii sale, căci acesta are din nou pe mână Mănuşa Infinitului, iar costumul a suportat mici modificări.

Însă până la confirmarea oficială a echipei de supereroi din Avengers 4 fanii au destul timp pentru speculaţii - o bună cale de a-şi potoli nerăbdarea până la debutul continuării. De altfel, un punct de pornire în acest sens oferă şi o descriere a sequel-ului din ediţia pe luna mai a License Global Magazine: „Punct culminant al nu mai puţin de 22 de filme interconectate, cea de-a patra parte din saga Răzbunătorilor va aduce publicul în faţa unei majore răstunări de situaţie în călătoria lor epică. Iubiţii noştri eroi vor înţelege cu adevărat cât de fragilă este realitatea aceasta şi ce sacrificii trebuie făcute pentru a o susţine”.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Avengers: Infinity War - Part II, Brie Larson, Paul Rudd, Jeremy Renner, Josh Brolin

Alte știri din cinema

E posibil ca Winona Ryder şi Keanu Reeves să fie, de fapt, căsătoriţi

„Chiar ne-am căsătorit în Dracula. Jur în fața lui Dumnezeu, eu chiar cred că suntem căsătoriți în realitate”, declară Winona Ryder

Benedict Cumberbatch a primit o creștere uriașă de salariu pentru Doctor Strange 2

Programul lansărilor Marvel va fi dezvăluit după lansarea lui Avengers: Infinity War - Part II, din 3 mai 2019

Crazy Rich Asians, surpriza box office-ului nord-american

Este comedia romantică cu cel mai bun debut din ultimii trei ani

Tom Cruise, în Green Lantern Corps?

Starul nu a refuzat propunerea, dar a cerut modificări radicale ale scenariului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells