Nou rol proeminent pentru australianul Hugh Jackman

de Ştefan Dobroiu în 22 Iun 2020
Actorul îl va interpreta pe Enzo Ferrari într-un nou film biografic

Anul trecut l-am văzut pe Enzo Ferrari în The Grand Challenge: Le Mans '66, care nouă ne-a plăcut chiar mult. Hollywood-ul se întoarce la influentul producător de bolizi de lux cu un nou lungmetraj recomandat de o combinaţie de nume mai mult decât tentantă: regizor este Michael Mann, de patru ori nominalizat la Oscar, iar în rolul principal este dorit Hugh Jackman.

Filmul, intitulat simplu Ferrari, are în spate un batalion de producători şi în prezent încearcă apele în piaţa virtuală de filme a festivalului de la Cannes. Scenariul este scris de Troy Kennedy-Martin (The Italian Job) şi, conform Deadline, Michael Mann deja l-a revizuit de câteva ori, în speranţa că filmările vor demara la începutul anului viitor.

Acţiunea se concentrează pe vara lui 1957, o perioadă deosebit de încercată pentru Ferrari, când problemele în căsnicie, moartea unui fiu şi ameninţarea falimentului îl transformă pe antreprenor într-o bombă cu ceas. Ferrari mizează totul pe o carte: organizarea unei curse de 1600 de kilometri (o mie de mile) de-a lungul Italiei, rămasă în istorie cu numele Mille Miglia 1957. Evident, un regizor cu atâta experienţă în thriller ca Michael Mann nu avea cum să nu se concentreze pe una dintre cele mai periculoase (şi letale) curse din istorie.

Este posibil ca filmul să aibă premiera în ultimele săptămâni ale lui 2021, o perioadă în care se lansează, în fiecare an, principalii concurenţi la Oscarurile din anul următor.

Foto: Hugh Jackman în recentul Bad Education

Exploreaza subiecte similare:

The Grand Challenge: Le Mans '66, Michael Mann, Hugh Jackman, Bad Education, The Italian Job, Troy Kennedy-Martin

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 26 iunie 2020 01:23
A facut Hugh Jackman vreun rol ca un rol?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells