Nou episod Westworld, acțiune și film clasic, luni la TV

de Cinemagia în 30 Mar 2020
Desculț în parc e o pledoarie pentru deschiderea sufletului către frumusețile vieții

Săptămâna începe cu unul dintre filmele clasice care aduc bună-dispoziție - Barefoot in the Park. Micul ecran vine luni și cu surpriza programării celui mai bun film Spider-Man, dar și cu un action ce combină seriile Bond şi Bourne punând ca protagonist o femeie.

Iată, așadar, cele mai interesante titluri care se difuzează pe micul ecran diseară. Puteți consulta programul complet al micului ecran accesând rubrica dedicată de pe cinemagia.ro. Filmele și serialele difuzare la TV au rubrici de sine stătătoare, pentru o consultare mai rapidă a ofertei posturilor de la noi.

Cel de-al treilea episod al noului sezon Wesworld este programat seara aceasta pe HBO, de la ora 20. Deşi nu dispar artificiile temporale şi comentariile filozofice cu privire la natura umană şi conştiinţă, tabla de şah este acum perfect aşezată pentru un scenariu "noi contra lor". Doar că graniţa dintre "noi" şi "ei" rămâne reconfortant de fluidă, Westworld înlocuind filozofia uneori prolixă despre umanitate cu o perspectivă socială mai mult decât incitantă. Gazdele au evadat din Westworld, cu o Dolores (Evan Rachel Wood) hotărâtă să declare un război total omenirii. Dar exact în momentul când spectatorii încep să se întrebe dacă a ţine cu ea nu înseamnă de fapt a-şi nega propriile şanse în acest război, creatorii serialului, Jonathan Nolan şi Lisa Joy, vin cu o nouă perspectivă: războiul de clasă şi tot mai supărătoarea senzaţie că tendinţa actuală este ca cei puternici să devină tot mai puternici, iar cei lipsiţi de putere să devină tot mai lipsiţi de putere, indiferent de naţionalitate, rasă, religie şi, desigur, natură, fie ea umană sau artificială.

Desculț în parc/Barefoot in the Park (1967), cu Robert Redford și Jane Fonda, se difuzează pe Cinemax 2 - luni, 30 martie, de la ora 21:30. Este o comedie romantică inspirată dintr-o piesă de teatru jucată pe Broadway. Filmul oferă o bună porție de amuzament decent pe tema contrastului conjugal între sobrietate și exuberanță. Este o pledoarie pentru deschiderea sufletului către frumusețile vieții și pentru o viață descătușată de propriile constrângeri. Filmul este foarte plăcut, excelând în replici spumoase și în interpretările savuroase.

Luni, 30 martie, de la ora 20:30, la PRO TV se difuzează Salt. Salt este tot ce-au făcut Matt Damon şi Daniel Craig în ultimii ani, doar că la modul extrem de feminin al Angelinei Jolie. este Evelyn Salt, o agentă CIA care trebuie să interogheze, cu întreaga ei echipă ascultând din spatele oglinzii, un dezertor rus. Doar că acesta o identifică pe agentă drept o „cârtiţă” plantată de KGB, cârtiţă ce ar trebui să iasă la iveală pentru a-l ucide pe preşedintele rus, aflat în vizită la Washington. Conştientă că agenţia trebuie să verifice acuzaţiile, Salt evadează (primul din twist-urile greu înghiţibile ale filmului) în stil McGuyver din sediul CIA şi face tot posibilul pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Sau pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit.

Exploreaza subiecte similare:

Recomandări TV, Barefoot in the Park, Salt, Westworld, Robert Redford, Jane Fonda

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells