Noi imagini din Black Panther şi detalii despre villain-ul peliculei

de Cristina Grigore în 13 Iul 2017
Povestea noului supererou din Universul Cinematografi Marvel ajunge pe marele ecran anul viitor, pe 16 februarie

A debutat în Captain America: Civil War şi a captivat atenţia fanilor Marvel. Black Panther, interpretat de Chadwick Boseman (42, Get on Up), va ajunge din nou pe marele ecran în 16 februarie 2018, când va debuta povestea de origine a primului supererou de culoare adus în prim-plan în Universul Cinematografic Marvel. 

Pentru a introduce mai bine fanii în lumea extraordinară a Wakandei, ţinutul de baştină al lui Black Panther – un loc pe cât de sălbatic, pe atât de avansat tehnologic – cei de la Marvel au lansat, prin intermediul Entertainment Weekly, noi imagini de la filmări. Putem admira astfel costumele băştinaşilor din Wakanda – un ţinut african secret, bogat în vibranium, materialul din care este făcut scutul lui Captain America – dar şi vedea eroul filmului într-o ipostază de luptă împotriva lui Killmonger, cel care va crea haos în Wakanda din cauza pretenţiilor sale la tron.

La cârma Wakandei a trecut, după moartea bătrânului rege al Wakandei, fiul său T’Challa, supranumit Black Panther (Boseman). Erik Killmonger (Michael B. Jordan) se opune însă succesiunii. El aspiră la tronul Wakandei şi, cu acest scop în minte, „s-a aliat şi a conspirat cu un ostil adversar al ţării”.

Nu va fi, însă, singurul adversar pe care îl va înfrunta T’Challa. El va trebui să ţină piept obiecţiilor şi neliniştii exprimate de mai mulţi lideri de trib. Regizorul peliculei, Ryan Coogler, spune că în acest film este greu să alegi o parte. „Aici, ca în politică, este ceva mai dificil să poţi spune, cu siguranţă, cine este bun şi cine nu. Filmul oscilează între aceste concepte, analizând conflictele şi diversele motivaţii şi relaţii”, a explicat acesta.

Lupita Nyong’o joacă rolul Nakiei, membră a grupului Dora-Milaje, o grupare de elită cu rol şi de serviciu secret, alcătuită numai din femei şi gata oricând să apere interesele Wakandei. Din distribuţia filmului mai fac parte Forest Whitaker, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett şi Andy Serkis, care apar cu toţii în imaginile din galerie.

Acţiunea filmului nu se petrece însă numai în Wakanda. Fotografiile îi arată pe T’Challa, Nakia şi Okoye – şeful operaţiunilor pentru Dora-Milaje – într-un cazinou de lux din Coreea de Sud, unde reglează o confruntare între personajul interpretat de Serkis (Ulysses Klaue) şi cel al lui Freeman (Everett Ross, ce a putut fi observat în Civil War).

Klaue este un mercenar, care a furat unele dintre cele mai valoroase secrete ale Wakandei şi s-a aliat cu Killmonger, în vreme ce Ross este unul dintre agenţii CIA de încredere pentru conducătorii Wakandei.

 

Exploreaza subiecte similare:

Captain America: Civil War, Chadwick Boseman, Black Panther, Michael B. Jordan, Ryan Coogler, Lupita Nyong'o, Forest Whitaker, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Andy Serkis

Alte știri din cinema

Cum a depăşit James Cameron provocările filmărilor sub apă din sequel-urile Avatar

„Practic, dacă la problema pe care o ai adaugi apa, aceasta devine de zece ori mai grea”, a spus cineastul despre neobişnuitele filmări motion-capture realizate

Teaser-trailer-ul lui The Incredibles 2 are cele mai multe vizualizări din istorie

Animaţia se lansează la noi pe 27 iulie 2018

Filmul biografic Rodin: sculptorul, ca un faun bătrân, seducător şi uşor excentric

Personajul este decupat cu o aureolă luminoasă pe un contur întunecat - însă mai frecvent evoluează între tonuri de bej

Jason Momoa explică de ce unele scene cu Aquaman din Justice League au fost eliminate

„S-ar fi putut face două filme", a spus actorul, referindu-se la materialul filmat

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 15 iulie 2017 04:21
Owwww...... Black Panther o să fie demenţial.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells