Noi imagini din Assassin’s Creed. Michael Fassbender, dezlănțuit

de Cristina Grigore în 30 Dec 2015
Filmul se lasează anul viitor, pe 21 decembrie

Inspirat din jocul video cu acelaşi nume, extrem de popular, filmul Assassin’s Creed îşi va încerca puterea adaptării anul viitor, când se va lansa în cinematografe pe 21 decembrie. Publicaţiile Empire Online şi Entertainment Weekly au venit cu noi imagini din film, din care putem să ne facem o idee despre cum va arăta acesta (până la apariţia trailer-ului, anul viitor).

În rolul lui Callum Lynch, Michel Fassbender descoperă, într-o lume a viitorului, în care tehnologii revoluţioare se dezvoltă, că poate accesa amintirile strămoşuliu său, Aguilar, care a trăit în Spania secolului XV. Află astfel, că este descendentul unei misterioase societăţi secrete, Asasinii, şi devine în acelaşi timp destinatarul unor abilităţi şi cunoştinţe incredibile, pe care le va folosi pentru a distruge puternica şi opresiva organizaţie a Templierilor ce operează în timpul său.

Assassin’s Creed îi mai are în distriubuţie pe Marion Cotillard, Jeremy Irons şi Brendan Gleeson. Este produs de Ubisoft Pictures şi Frank Marshall, distribuţia fiind asigurată de 20th Century Fox. Justin Kurzel, alături de care Fassbender şi Cotillard au lucrat şi la Macbeth, se află la cârma producţiei.

Exploreaza subiecte similare:

Assassin's Creed, Michael Fassbender

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells