Noi imagini date publicității din Wakanda Forever

de Gloria Sauciuc în 3 Oct 2022
Începând cu 11 noiembrie, Marvel își va readuce fanii în Wakanda

La două luni distanță de lansarea trailerului oficial pentru Black Panther: Wakanda Forever, iată că noi imagini sunt date publicității.

În noua galerie foto lansată îl vedem pe M'Baku (Winston Duke), pe Nakia (Lupita Nyong’o) - iubita lui T’Challa - jelind, în haine (albe) de doliu, o vedem pe Riri Williams/Ironheart, succesoarea lui Iron Man, care își construiește propriul costum high-tech, pe regina Ramonda (Angela Bassett), pe Aneka (Michaela Coel) și o parte dintre luptătoarele din Wakanda.

În Black Panther: Wakanda Forever, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje ( Florence Kasumba) luptă pentru a-și păstra națiunea secretă protejată de puterile lumii, după moartea regelui T'Challa. Pe măsură ce oamenii din Wakanda se luptă să ajungă la următorul capitol, eroii se unesc cu ajutorul Nakiei (Lupita Nyong'o) și a lui Everett Ross (Martin Freeman), făurind destinul regatului Wakanda.

Făcând cunoștință cu Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele unei națiuni subacvatice, filmul îi mai are în alte roluri pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și pe Alex Livanalli.

Începând cu 11 noiembrie, Marvel își va readuce fanii în Wakanda. În luna iulie, trailerul venea cu un pasaj liric („We gonna be alright”), din piesa lui Kendrick Lamar „Alright”, iar secvențele ofereau imagini cu peisajul acvatic din Wakanda, apoi cu tehnologiile futuriste, dar și cu ceea ce părea a fi o înmormântare în Wakanda, cu oameni îmbrăcați în alb. „Sunt Regina celei mai puternice țări din lume, și întreaga mea familie s-a dus”, declara în trailer Ramonda (Angela Bassett).

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther: Wakanda Forever

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells