Noi detalii despre producţia lui Warcraft

de Cristina Grigore în 8 Nov 2014
Iată care au fost dificultăţile adaptării şi care este distribuţia completă

Regizorul adaptării popularului joc video online Warcraft, Duncan Jones, şi vicepreşedintele Blizzard, Chris Metzen, au vorbit ieri, la prezentarea susținută în cadrul BlizzCon, despre dificultăţile întâmpinte în realizarea filmului şi a anunţat, totodată, personajele atribuite actorilor din distribuţie, scrie DigitalSpy.com.

Povestea lui Warcraft se va concentra în aceeaşi măsură pe tabăra Alianţei (oamenii) şi a Hoardei (orcii). Jones a subliniat faptul că nu a vrut să prezinte orcii drept antagonişti, pentru a da publicului ocazia de a-şi alege tabăra, la fel ca în joc.

Despre dificultatea adaptării unui film precum Warcraft, Jones a spus că, în fond, tot ce îţi trebuie este o poveste bună. „World of Warcraft a venit cu o problemă distinctă, deoarece integrează atât de multe poveşti”, a spus acesta. „Provocarea noastră a fost să sondăm cât mai adânc, pentru a găsi o poveste care să meargă pentru un film de sine stătător, cu atât de multe personaje […] acesta a fost povestea orcilor şi a oamenilor, un conflict absolut inevitabil”, a adăugat Jones.

Warcraft a încheiat filmările la începutul acestui an, însă nu va fi gata până în martie 2016, deşi o parte brută a montajului a fost deja realizată. „Avem atât de multe efecte speciale”, a mai spus regizorul. „Ca în Lord of the Rings şi Avatar la un loc. E un film de proporţii uriaşe. Va dura ceva până va fi terminat”, a continuat el.

Au fost dezvăluite şi personajele pe care le vor interpreta actorii din distribuţie: Rob Kazinsky îl va juca pe liderul militar al orcilor, Doomhammer, Dominic Cooper va fi regele Azeroth-ului, Llane, iar Paula Patton a fost distribuită în rolul Garonei, emisar şi spion al Hoardei. Ben Foster va fi profetul Medivh, iar Travis Fimmel ‘Leul din Azeroth’.

Mai jos, două postere oficiale ale filmului, lansate în cadrul Blizzcon 2014.

Alte știri din cinema

Inside Out 2 întrece Dune 2 în SUA şi devine cea mai populară premieră din 2024

Animaţia Pixar a avut nevoie de doar opt zile ca să-i bage lui Paul Atreides nisip în distrai

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 9 noiembrie 2014 16:18
super tareee!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells