Netflix dă undă verde sezonului 2 al serialului Bridgerton

de Marina Florea în 22 Ian 2021
Personajele jucate de Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page se vor întoarce ca Ducele și Ducesa de Hastings

După ce a avut premiera pe Netflix luna trecută, iată că serviciul de streaming face un anunț ce nu ne ia - totuși - prin surprindere: popularul Bridgerton se înnoiește cu un nou sezon.

Noul sezon va fi despre fratele lui Daphne, Anthony, cel mai vârstnic dintre frați, jucat de Jonathan Bailey și va ecraniza romanul  The Viscount Who Loved Me.

Bridgerton, produs de Shonda Rhimes prin compania ei - Shondaland TV - a fost cel mai vizionat serial al serviciului de streaming, timp de mai multe săptămâni. Bridgerton a fost creat de Chris Van Dusen și este o adaptare a primului roman dintr-o serie semnate de autoarea Julia Quinn.

Anunțul aprobării unui sezon 2a fost făcut pe contul de Twitter al companiei Shondaland, în stilul misterios al lui Lady Whistledown.
Cel de-al doilea sezon îl va avea în centru pe cel mai mare dintre frații Bridgerton, iar personajele jucate de Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page se vor întoarce ca Ducele și Ducesa de Hastings.

Rezumatul cărții spune că „sezonul se deschide pentru anul 1814, și sunt puține motive să credem că vom vedea vreo schimbare față de 1813. Din nou în rândurile înaltei societăți mamele ambițioase vor să își vadă fiicele măritate cu burlacii hotărâți. Atenția se îndreaptă spre Lordul Bridgerton ca fiind partida anului și, într-adevăr, dacă bietul om are părul în dezordine, asta e pentru că pe undeva o domnișoară bate din gene într-atât încât să facă un uragan... Probabil că singura tânără neinteresată de persoana lui Bridgerton este domnișoara Katharine Sheffield, al cărei comportament este la limita ostilității. Și de aceea, drag cititor, Autoarea simte că o potrivire între Anthony Bridgerton și domnișoara Sheffield va da viață unui sezon altfel banal - Hârtiile Societății Whistledown, 13 aprilie 1814”.

Exploreaza subiecte similare:

Bridgerton

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells