Năzdrăvanii Rabbids, aduşi pe marele ecran de Ubisoft şi Sony

de Cristina Grigore în 11 Feb 2014
„Nu există limite în ceea ce priveşte umorul şi haosul pe care le vor declanşa când vor invada cinematografele” - Hannah Minghella, Columbia Pictures

Compania de jocuri video Ubisoft şi Sony Pictures Entertainment au încheiat un parteneriat în scopul aducerii pe marele ecran a lui The Rabbids, o versiune cinematografică hibrid, live-action şi animaţie, a popularei serii de jocuri video cu acelaşi nume, al cărei succes s-a tradus ulterior în producţia unui serial TV de succes.

Nebunaticii iepuri au devenit populari după apariţia într-unul din jocurile video Rayman ale Ubisoft. Nu numai că au devenit apoi o senzaţie în show-ul celor de la Nickelodeon, Rabbids Invasion, însă au devenit şi atracţiile unui parc de distracţii din Franţa şi protagoniştii  a numeroase peripeţii în revistele de benzi desante. După cum se menţionează în comunicatul de presă preluat de IGN.com, Ubisoft Motion Picures „va participa activ la realizarea filmului”.

„Rabbids sunt contagioşi. Bucuria lor simplă şi absurdă, comportamentul anarhic, te fac să priveşti lumea cu alţi ochi. Nu există limite în ceea ce priveşte umorul şi haosul pe care le vor declanşa când vor invada cinematografele”, a ţinut să puncteze preşedinta departamentului de producţie a Columbia Pictures, Hannah Minghella.

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Iulidesprefilme pe 11 februarie 2014 19:11
Ăştia sunt făcuţi ca să sperieeee copiiiiii......
alex_il_fenomeno pe 22 februarie 2014 15:35
Posterul arata extrem de amuzant.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells