Natalie Portman devine Prima Doamnă a Statelor Unite

de Cristina Grigore în 15 Mai 2015
Actriţa va interpreta un rol popular la Hollywood, cel al lui Jackie Kennedy, soţia preşedintelui John F. Kennedy

Natalie Portman se pregăteşte să revină pe marile ecrane cu Jane Got a Gun şi Knight of Cups, însă o mulţime de alte producţii captivante s-au adunat în orarul său de lucru.

După ce a fost anunţată recent în distribuţia lui Annihilation, un thriller SF în regia lui Alex Garland şi în On the Basis of Sex, despre cea de-a doua femeie numită magistrat al Curţii Supreme de Justiţie a SUA, Ruth Bader Ginsburg, actriţa a primit un rol considerat deja a avea potenţial de Oscar, cel al lui Jackie Kennedy.

Potrivit TheVulture.com, filmul, intitulat Jackie, va urmări drama Primei Doamne a Statelor Unite în cele patru zile după asasinarea preşedintelui John F. Kennedy, petrecută în 1963, în Dallas. Este o perioadă despre care Jackie avea să spună că a pierdut „iubirea vieţii sale”, dar a câştigat ”dragostea unei întregi naţiuni”.

Filmul este un proiect iniţiat în 2010 de fostul regizor al lui Black Swan, Darren Aronofsky – pentru care Portman a câştigat un Oscar cu rolul central. Cineastul o dorea pe atunci ca protagonistă pe Rachel Weisz. Scaunul regizoral a revenit acum lui Pablo Larrain, Aronofsky urmând să fie unul dintre producători.

Katie Holmes şi Minka Kelly au interpretat-o recent pe Jackie Kennedy în miniseria The Kennedys, respectiv drama biografică The Butler.

Exploreaza subiecte similare:

Natalie Portman, Jackie

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 15 mai 2015 10:44
mi-e dor sa o vad pe Natalie intr-un film,abia astept
Shadow_Master pe 17 mai 2015 11:40
Cand am citit titlul am crezut ca se marita cu presedintele:))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells