Movieplex Cinema, primul cinematograf care a adus tehnologia 3D în România, și-a redeschis porțile pentru public

de Cinemagia în 17 Sep 2020
Recent, cinematograful Movieplex, aflat în centrul comercial Plaza România, și-a întâmpinat publicul cu o ofertă specială: 10 RON pentru un bilet la film (cu excepția avanpremierelor) și un popcorn gratuit pentru fiecare bilet cumpărat!

Această promoție s-a dovedit a fi un succes, cinefilii arătându-se dornici să se afle din nou în fața marelui ecran. Boxoffice-ul de weekend a depășit așteptările, în special în rândul tinerilor iubitori de film, care au fost entuziasmaţi de oferta Movieplex. Filmul de deschidere a fost o premieră: After We Collided / După ce ne-am certat.

Mai mult, deși nu este inclus în această ofertă, cel mai așteptat lungmetraj al lunii poate fi urmărit în cinematograful Movieplex începând cu 16 septembrie 2020, înainte de lansarea oficială ca premieră (18 septembrie) - Tenet. Scris și regizat de Christopher Nolan, cineast nominalizat la Oscar de cinci ori, blockbusterul de acțiune cu elemente SF se mândrește cu o distribuție de zile mari, care îi include pe Robert Pattinson și Michael Caine, dar și cu o poveste la fel de captivantă. Personajul principal, Tenet (John David Washington) călătorește printr-o lume a spionajului internațional într-o misiune care se va desfășura dincolo de timpul real.

Siguranţa, pe primul loc

În cinematograf se respectă măsurile de siguranță și recomandările oferite de autoritățile competente în domeniu. Personalul Movieplex a implementat toate cerinţele aplicabile de distanțare socială, conform legislaţiei în vigoare. În interior, este obligatoriu să purtați mască. Măsurile pentru a asigura distanțarea socială au fost, de asemenea, aplicate în cadrul grupurilor sanitare din cinema. La Movieplex, clienții vor găsi desigur și dozatoare cu dezinfectant, substanțe aprobate de Ministerul Sănătății.

În plus, fiecare sală este igienizată, potrivit unui protocol special impus în această perioadă, după orice proiecție de film. Fiecare suprafață de contact este atent dezinfectată de către echipa de curățenie înainte de începerea fiecărui lungmetraj. De asemenea, conform legislației, cinematograful Movieplex nu va vinde mai mult de jumătate (50%) din locurile disponibile într-o sală.

Clienții Movieplex se pot bucura din nou de o calitate de top a imaginii filmelor, de o luminozitate sporită și de o experiență a vizionării lungmetrajelor net superioară.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe https://www.movieplex.ro/

Despre Movieplex Cinema:

Situat în Plaza România și având 11 săli, Movieplex deține o capacitate de aproximativ 2500 de locuri, 30 dintre acestea fiind speciale, destinate persoanelor cu dizabilități.

Dotate cu fotolii Figueras cu o lățime de 57 de centimetri și o distanță de 1,2 metri între rânduri, sălile Movieplex oferă clienților un confort sporit. Toate sunt echipate cu sisteme de sunet de ultimă generație Dolby Digital Surround Speakers și echipamente de proiecție Cinemeccanica/Barco.

Pentru clienții mai pretențioși, Movieplex pune la dispoziție nivelul de confort deosebit al fotoliilor de piele dublu rabatabile cu butoane automate.

Pe lângă serviciile de proiecție filme, Movieplex reprezintă și o locație ideală pentru organizarea de conferințe, lansări și prezentări de produse sau orice alt eveniment indoor de tip corporate. Movieplex dispune de un sistem de sonorizare cu microfon wireless și sistem de proiecție digitală ce pot fi puse oricând la dispoziția clientului, devenind astfel un înlocuitor de succes al convenționalelor săli de conferință oferite de hoteluri și alte clădiri de birouri.

Alături de tehnologiile oferite de lideri în domeniu, Movieplex asigură clienților o experiență deosebită cu fiecare vizită la cinema.

Exploreaza subiecte similare:

After We Collided, Tenet, Christopher Nolan, Robert Pattinson, Michael Caine, John David Washington

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells