Mortal Kombat: producătorul susține că fiecare scenă de luptă va avea o personalitate proprie

de Marina Florea în 1 Apr 2021
„Există o secvență vizibilă în trailer în care Sub-Zero îngheață sângele lui Scorpion și îl înjunghie cu el. Așadar, fiecare luptă are propria ei personalitate”

Todd Garner, unul dintre producătorii mult-așteptatei continuări a seriei Mortal Kombat, a discutat despre modul în care fiecare scenă de luptă va avea propria personalitate, în funcție de personajele implicate în respectiva scenă, scrie ComicBook.com.

„Iar asta este fidel nu doar jocului original, dar și față de personaje. Nu pot dezvălui cine se luptă cu cine, dar este una dintre cele mai brutale scene de luptă pe care le-am văzut în film. Și o să te lase mască. Este cea mai violentă, cea mai nebunească luptă corp la corp”, a continuat el, în cadrul unui eveniment dedicat presei. „Și nu este cine te-ai aștepta să poarte lupta. Este și o coregrafie atrăgătoare. Este o luptă de spadasini și există o secvență vizibilă în trailer în care Sub-Zero îngheață sângele lui Scorpion și îl înjunghie cu el. Așadar, fiecare luptă are propria ei personalitate...”

Garner a mai declarat, anterior, că obiectivul continuării Mortal Kombat este de a face: „cel mai dur film cu arte marțiale filmat vreodată”.

În Mortal Kombat, luptătorul de MMA Cole Young, obișnuit sa piardă meciurile pe bani, nu știe că are o moștenire ascunsă, și nici că Împăratul Lumii de Afară, Shang Tsung, l-a trimis pe cel mai bun războinic al său, Sub-Zero, un personaj din altă lume, pentru a-l vâna. Temându-se pentru propria familie, Cole o caută pe Sonya Blade sub îndrumarea lui Jax, un membru din Forțele Speciale care poartă același semn cu dragon cu care s-a născut Cole. În curând, ajunge la templul lui Lord Raiden, un Zeu din vechime și protector al Pământului, care acordă azil tuturor celor care poartă semnul. Acolo, Cole se antrenează cu luptători experimentați: Liu Kang, Kung Lao și cu mercenarul Kano, pe măsura ce se pregătește să lupte alături de cei mai mari campioni ai Pământului împotriva dușmanilor din Lumea de afara într-o luptă pe viață și pe moarte pentru viitorul universului. Însă va ajunge Cole suficient de departe încât să își activeze arcana – uriașa putere din interior – la timp nu numai pentru a-și salva familia, dar și pentru a opri Lumea de Afara, o dată pentru totdeauna?

Mortal Kombat este programat pentru o premieră simultană în săli și pe HBO Max pe 16 aprilie, avându-i pe Lewis Tan în rolul Cole Young, pe Jessica McNamee în rolul Sonya Blade, pe Josh Lawson în rolul Kano, Tadanobu Asano în rolul Lord Raiden, Mehcad Brooks în rolul Jackson “Jax” Bridges, Ludi Lin în rolul Liu Kang, Chin Han în rolul Shang Tsung, Joe Taslim în rolul Bi-Han și Sub-Zero, iar Hiroyuki Sanada în rolul Hanzo Hasashi și Scorpion, Max Huang în rolul Kung Lao, Sisi Stringer în rolul Mileena, Matilda Kimber în rolul Emily Young, Laura Brent în rolul Allison Young, iar Daniel Nelson în rolul Kabal.

Exploreaza subiecte similare:

mortal kombat, Todd Garner, Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim, Hiroyuki Sanada, Max Huang, Sisi Stringer, Matilda Kimber, Laura Brent

Alte știri din cinema

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Iată ce parteneră va avea Harrison Ford în cel de-al cincilea film din seria Indiana Jones!

Phoebe Waller-Bridge joacă în Indiana Jones 5 în rolul principal, alături de Harrison Ford

Sony Pictures și-a ales platforma de streaming pentru filmele sale, inclusiv Venom și Spider-Man

Acordul dă, de asemenea, streamer-ului prima șansă de a difuza filme din arhiva Sony

Pe viaţă/For Life: schimbă lumea în bine, de oriunde eşti

Fantastica poveste a condamnatului pe viaţă devenit avocat, pe AXN

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells