Minţi Criminale: Dincolo de hotare – episod nou, ora 21:00, la AXN

de Cinemagia în 13 Oct 2016
Urmărește diseară, la 21:00, episodul 2 din Minți criminale: Dincolo de hotare pe AXN, cu Gary Sinise în rolul principal

Acțiune din plin și încă un prilej de divertisment pentru tine! În seara asta, de la ora 21:00, AXN îți aduce un motiv în plus de incitare: stai cu sufletul la gură urmărind nou episod Minți criminale: Dincolo de hotare! Spin-off al super producției Minți criminale, noua dramă procedurală cu Gary Sinise (CSI: NY) urmărește aventurile de peste granițe ale diviziei internaționale a FBI-ului. Suspecți și vinovați, crime și răpiri, în peisaje superbe din întreaga lume.

Peste 68 de milioane de americani călătoresc în afara granițelor în fiecare an. Nu toți se întorc. Pentru a găsi soluțiile, răspunsurile la întrebări, vinovații și uneori chiar victimele, divizia internațională a FBI-ului intră în scenă. Echipa de cinci agenți excepționali este condusă de Jack Garrett, un veteran al muncii de teren.

5 lucruri pe care nu le știai despre Gary Sinise

Personajul carismatic Jack Garrett este interpretat de Gary Sinise, popular din rolul lui Mac Taylor – CSI:NY. Gary Sinise, un actor talentat, își folosește faima pentru a strânge fonduri destinate veteranilor de război. Află și alte lucruri interesante despre el:

1)      Gary Sinise cântă la chitară bas în trupa formată de el – Lt. Dan Band, o formație de cover-uri cu care a fost în peste 50 de turnee și peste 150 de concerte destinate trupelor militare și familiilor acestora, în S.U.A., Belgia, Japonia, Olanda, Afghanistan sau Irak. Numele trupei este inspirat din personajul Lt. Dan, pe care Sinise l-a interpretat în filmul Forrest Gump.

2)      Sinise a colaborat cu actorul Tom Hanks de trei ori, în: Forrest Gump, Apollo 13 și The Green Mile. Cea mai recentă întâlnire publică a celor doi a fost cu ocazia evenimentului Hollywood Salutes Heroes, organizat de fundația lui Gary Sinise, cu scopul de a mulțumi soldaților americani.

3)      Actorul, regizorul și muzicianul este bun prieten cu Joe Montegana (David Rossi în Minți criminale). Cu toate acestea, prima dată când au colaborat profesional a fost în ultimul sezon din Minți criminale.

4)      Președintele George W. Bush i-a acordat, în 2008, o medalie de onoare pentru sprijinul oferit trupelor militare americane și veteranilor de război, precum și pentru munca umanitară în folosul copiilor irakieni.

5)      Cel mai cunoscut personaj intepretat de Gary Sinise – Mac Taylor – apare în trei producții diferite: CSI: Crime Scene Investigation (2000), CSI: Miami (2002) și CSI: NY (2004).

Reîntâlnește-l pe Gary Sinise diseară, pe AXN, de la 21:00, în producția Minți criminale: Dincolo de hotare.

DESPRE SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television (http://www.sonypicturestelevision.com), companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame populare şi emisiuni tip joc, seriale de referinţă, seriale animate originale şi comedii, filme artistice şi drame ce au primit votul criticilor. SPT are 19 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 13 ţări în afara Statelor Unite, menţinând birouri în 31 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 150 de posturi în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,3 miliarde de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului de video premium Crackle.

În plus, SPT este proprietar al companiei de producţie Embassy Row şi detine parţial canalul de televiziune prin cablu Game show Network (GSN). Agenţia de vânzări media SPT este una dintre principalele companii naţionale de vânzări media, făcând inventarul comercial al serialelor SPT, precum şi al platformelor digitale SPE din Statele Unite, printre care the Rural Media Group şi DrOz.com

Alte știri din cinema

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Excelentul Hacks: pot două femei să se stimeze reciproc?

Ar trebui să le despartă o prăpastie, dar reuşesc să construiască o punte

De ce Furiosa e atât de supărată: un motan o întrece în popularitate!

Animaţia Garfield a fost văzută de mai mulţi români decât super-blockbusterul lansat la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells