Miley Cyrus, noua muză a lui Woody Allen?

de Cristina Grigore în 26 Ian 2016
Artista va juca alături de Allen într-un serial ce va intra anul acesta în grila Amazon Video

Miley Cyrus a fost distribuită în serialul pe care Woody Allen în pregăteşte pentru serviciul VOD (video on demand) al Amazon.com. Potrivit indiewire.com, producţia, încă neintitulată, va avea episoade de câte o jumătate de oră şi va rula pe Amazon Video chiar din acest an.

Star al celebrului serial Disney Channel, Hanna Montana (2006-2011), Cyrus s-a axat în ultimii ani pe cariera muzicală. Anul trecut a apărut însă în comedia-musical difuzată pe  Netflix, A Very Murray Christmas, şi în filmul cu Seth Rogen şi Joseph Gordon-Levitt, The Night Before.

Allen va scrie şi regiza serialul, dar va avea şi un rol în acesta. Producţia a fost anunțată de cineast încă de anul trecut. Deşi nu a oferit detalii, Allen a ţinut să vină anul acesta, la Festivalul de Film de la Cannes, cu mostră a „încrederii” sale legate de proiect, ce a amuzat întreaga sală: „Credeam că şase episoade a câte o jumătate de oră vor fi o treabă uşoară, dar m-am înşelat. Este foarte, foarte greu. Nu sunt deloc bun la asta, sunt neajutorat. S-ar putea dovedi un eşec de proporţii.”

Exploreaza subiecte similare:

Woody Allen, Miley Cyrus, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells