Membru al echipei serialului Netflix „Narcos”, găsit împuşcat în Mexic

de Gloria Sauciuc în 17 Sep 2017
În ochii mafiei locale, o persoană străină cu un aparat de filmat ar fi trezit imediat suspiciuni, susţine prietenul victimei

Corpul neînsufleţit al lui Carlos Muñoz Portal, care făcea prospecţiuni pentru locuri de filmare pentru noul sezon din Narcos, a fost descoperit într-o zonă izolată din centrul Mexicului, nu departe de San Bartolo Actopan, într-o zonă cu una dintre cele mai ridicate rate ale criminalităţii.

Managerul de locaţie, în vârstă de 37 de ani, a fost descoperit decedat în zona amintită, aflată lângă frontierele statului Hildago, conform relatărilor Variety. Zona a înregistrat numai în iulie 182 de crime raportate, 12 la suta de mii de locuitori.

Munoz era un profesionist experimentat, lucrând prospecţii de locaţii de filmare pentru filmele Sicario, Spectre, Fast & Furious şi Apocalypto.

Netflix a declarat următoarele: Am aflat despre decesul lui Carlos Munoz Portal, un respectat căutător de locaţii, şi transmitem familiei lui condoleanţele noastre. Evenimentele legate de decesul său sunt încă necunoscute, iar autorităţile continuă ancheta. Conform informaţiilor de la locul crimei, autorităţile nu au martori, ceea ce îngreunează ancheta. Prospectorul a fost împuşcat de mai multe ori.

Un prieten al acestuia, care a cerut confidenţialitate, presupune că în ochii mafiei locale o persoană străină cu un aparat de filmat ar fi trezit imediat suspiciuni:probabil au crezut că strângea informaţii şi au început să îl urmărească".

Munoz lucra pentru locaţia de filmare a sezonului 4 a serialului Netflix „Narcos, care are ca temă ascensiunea primejdiosului cartel Juarez. Sezonul 3 este despre creşterea şi apoi căderea cartelului Cali din Columbia şi transferul de putere către Mexic.

Moartea lui Munoz a creat îngrijorare dacă producţia filmului poate literalmente să continue în Mexic sau ar trebui să rămână în Columbia.

Exploreaza subiecte similare:

Narcos, Sicario, SPECTRE, Fast & Furious 8, Apocalypto, Carlos Muñoz

Alte știri din cinema

Ultimul sezon Game of Thrones, „mai impresionant și eroic decât anterioarele”

Hit-ul HBO Urzeala Tronurilor nu va fi difuzat până în 2019

Kate Winslet, scene fierbinţi cu Idris Elba în The Mountain Between Us

Winslet nu este la prima scenă erotică de-a lungul celor 26 de ani de film

„Ghinionistul”, cele mai mari încasari la debut dintre filmele românești ale lui 2017

În weekend-ul lansarii a câștigat 342.452 lei

E oficial. Disney a cumpărat 21 Century Fox cu peste 52 miliarde de dolari

O întâlnire în acelaşi univers cinematografic Marvel a echipelor X-Men şi The Avengers este acum posibilă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells