Membru al echipei serialului Netflix „Narcos”, găsit împuşcat în Mexic

de Gloria Sauciuc în 17 Sep 2017
În ochii mafiei locale, o persoană străină cu un aparat de filmat ar fi trezit imediat suspiciuni, susţine prietenul victimei

Corpul neînsufleţit al lui Carlos Muñoz Portal, care făcea prospecţiuni pentru locuri de filmare pentru noul sezon din Narcos, a fost descoperit într-o zonă izolată din centrul Mexicului, nu departe de San Bartolo Actopan, într-o zonă cu una dintre cele mai ridicate rate ale criminalităţii.

Managerul de locaţie, în vârstă de 37 de ani, a fost descoperit decedat în zona amintită, aflată lângă frontierele statului Hildago, conform relatărilor Variety. Zona a înregistrat numai în iulie 182 de crime raportate, 12 la suta de mii de locuitori.

Munoz era un profesionist experimentat, lucrând prospecţii de locaţii de filmare pentru filmele Sicario, Spectre, Fast & Furious şi Apocalypto.

Netflix a declarat următoarele: Am aflat despre decesul lui Carlos Munoz Portal, un respectat căutător de locaţii, şi transmitem familiei lui condoleanţele noastre. Evenimentele legate de decesul său sunt încă necunoscute, iar autorităţile continuă ancheta. Conform informaţiilor de la locul crimei, autorităţile nu au martori, ceea ce îngreunează ancheta. Prospectorul a fost împuşcat de mai multe ori.

Un prieten al acestuia, care a cerut confidenţialitate, presupune că în ochii mafiei locale o persoană străină cu un aparat de filmat ar fi trezit imediat suspiciuni:probabil au crezut că strângea informaţii şi au început să îl urmărească".

Munoz lucra pentru locaţia de filmare a sezonului 4 a serialului Netflix „Narcos, care are ca temă ascensiunea primejdiosului cartel Juarez. Sezonul 3 este despre creşterea şi apoi căderea cartelului Cali din Columbia şi transferul de putere către Mexic.

Moartea lui Munoz a creat îngrijorare dacă producţia filmului poate literalmente să continue în Mexic sau ar trebui să rămână în Columbia.

Exploreaza subiecte similare:

Narcos, Sicario, SPECTRE, Fast & Furious 8, Apocalypto, Carlos Muñoz

Alte știri din cinema

Jennifer Lawrence povesteşte o experienţă umilitoare de la începutul carierei

De la comparaţii în costumul Evei cu alte tinere, la aluzii sexuale, actriţa a acceptat totul pentru a putea avansa în branşă...

Solo: A Star Wars Story este titlul oficial al producţiei despre Han Solo

Pelicula regizată de Ron Howard a încheiat marţi filmările

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback