Melissa McCarthy i-a intrecut pe Batman şi Superman cu al său The Boss

de Cristina Grigore în 11 Apr 2016
Comedia a obţinut 23,48 milioane de dolari la box office-ul american

Box office-ul american a fost cucerit de  Melissa McCarthy, protagonista lui The Boss – o comedie nerecomandată minorilor, care, deşi nu a fost prea bine primită de critici, a atras publicul în cinematografe (graţie popularităţii actriţei de comedie din Spy şi Indentity Thief). The Boss, cu încasări de 23,48 milioane de dolari, potrivit BoxOfficeMojo.com, a reuşit astfel să întreacă Batman V Superman: Dawn of Justice (23,43 milioane de dolari).

Cu un buget de producţie de 29 de milioane de dolari, comedia are toate şansele să devină profitabilă. Între timp, Batman v Superman: Dawn of Justice, cu 250 de milioane investite în producţie, a ajuns la 783,4 milioane de dolari, internaţional.

Topul cinci al încasărilor nord-americane din acest week-end este completat de Zootopia (14,3 milioane), My Big Fat Greek Wedding 2 (6,4 milioane) şi o nouă intrare, Hardcore Henry – un SF de acţiune cu Sharlto Copley şi Tim Roth – ce a strâns 5 milioane de dolari la debut.

Exploreaza subiecte similare:

The Boss, Batman V Superman: Dawn of Justice, Zootopia, My Big Fat Greek Wedding 2, Hardcore Henry

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells