Mel Gibson va fi Moş Crăciun într-o comedie de acţiune intitulată Fatman

de Cristina Grigore în 10 Mai 2019
Tonul filmului va fi asemănător celui din Bad Santa

Chiar dacă este ocupat cu producţia lui The Passion of the Christ: Resurrection şi mai are alte câteva filme în care urmează să joace, Mel Gibson a primit un rol în care îi va servi foarte bine barba lungă cu care s-a afişat în ultima vreme (şi care i-a servit şi în proiectul său de suflet de anul acesta, intitulat The Professor and the Madman).

Gibson în va juca pe Moş Crăciun în Fatman, scrie deadline.com. Filmul a fost descris drept o comedie neagră de acţiune. Starul lui Braveheart şi al filmelor Lethal Weapon se va alătura astfel celorlalţi colegi de breaslă care au îmbrăcat costumul roşu al Moşului, printre care Richard Attenborough (Miracle on 34th Street), Tim Allen (The Santa Clause), dar şi Billy Bob Thornton, din Bad Santa, de al cărui ton Fatman se va apropia cel mai mult.

În scenariul imaginat de fraţii Ian şi Eshom Nelms vom vedea un Moş Crăciun scandalos şi neortodox, stresat că afacerea îi este în declin şi care are ghinionul să dea şi peste un puşti precoce şi neglijat de 12 ani, pe nume Billy, care a angajat un asasin privat pentru a-l ucide, pentru că tot ce i-a adus de Crăciun a fost un cărbune în şoseta agăţată deasupra şemineului.

 

Exploreaza subiecte similare:

Mel Gibson, Bad Santa, Richard Attenborough, Tim Allen, The Santa Clause, Miracle on 34th Street

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells