Megan Fox, pentru a treia oară mamă

de Cristina Grigore în 10 Aug 2016
Actriţa mai are doi băieţi cu fostul său partener de viaţă, Brian Austin Green

Starul filmelor Transformers şi Teenage Mutant Ninja Turtles a adus pe lume cel de-a treilea copil, anunţă revista People. Actriţa, care este extrem de rezervată în legătură cu viaţa sa privată, a născut săptămâna trecută un băiat.

Pentru că a intentat divorţ anul trecut faţă de soţul ei, actorul Brian Austin Green, tabloidele au tot speculat cine ar fi putut fi tatăl copilului, însă misterul a fost înlăturat odată cu publicarea numelui nou-născutului – Journey River Green. S-a vorbit, de altfel, şi despre o reconciliere recentă a cuplului – se pare că Brian Austin Green şi Megan locuiesc din nou împreună. Ei mai au doi băieţi: Noah, de 2 ani şi Bodhi, de 3 ani.

Povestea de dragoste a cuplului a început în 2004, când Fox declara că s-a îndrăgostit „instant” de Green (fostul star al lui Beverly Hills 90210). Relaţia cu suişuri şi coborâşuri s-a definitivat prin căsătoria din 2010. Primul copil a venit pe lume în 2012.

Exploreaza subiecte similare:

Megan Fox, actor, Brian Austin Green

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells