Matt Damon ar vrea să fie din nou Jason Bourne

de Cristina Grigore în 6 Mai 2014
Actorul nu renunță însă la o mai veche condiție: aceea de a-l avea în scaunul regizoral pe Paul Greengrass

Odată ce Matt Damon și Paul Greengrass au hotărât că Bourne Ultimatum va fi ultima parte a francizei despre aventurile renegatului spion, studiourile Universal nu au avut altă soluție decât să continue seria cu James Renner în rolul unui alt personaj similar lui Bourne, ale cărui peripeții se desfășurau în aceeași lume.

Acest lucru i-a oferit lui Damon șansa de a-și putea relua, la un moment dat, partitura. Însă în mai toate interviurile oferite ulterior, Damon a explicat că i-ar plăcea să revină în franciză doar dacă și Paul Greengrass revine în scaunul regizoral.

Într-un interviu acordat recent postului TV CNBC, Damon a fost din nou întrebat dacă își va relua vreodată rolul lui Bourne. Actorul a declarat că își dorește chiar foarte mult să continue aventurile personajului, însă a ținut să puncteze faptul că este nevoie acum de un scenariu potrivit, care să continue inspirat franciza.

,,Voi fi întotdeauna deschis ideii de a-l juca pe Bourne, atâta timp cât Paul Greengrass este regizorul. Doar că până acum nu a venit nimeni cu o poveste bună. Modul în care s-a încheiat franciza după cele le trei filme a fost perfect. Însă eu iubesc personajul acesta. Și mi-ar plăcea să aflu ce s-a mai întâmplat cu el.”, a explicat Damon.

Exploreaza subiecte similare:

Matt Damon, Paul Greengrass, The Bourne Ultimatum, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 6 mai 2014 10:18
Damon si Renner in acelasi film... ar fi un vis :)
spartacus pe 6 mai 2014 16:46
Si asta face fite: ba s-a saturat de rol, ba vrea inapoi...
gabyyy21 pe 7 mai 2014 04:33
Care James Renner ? Ce naiba ma?
In toate articolele care le-am citit azi am gasit greseli d-astea stupide..
Chiar nu va da-ti si voi silinta?

gabyyy21 pe 7 mai 2014 04:34
dati*
alex_il_fenomeno pe 4 ianuarie 2015 10:12
El este adevaratul Jason Bourne...figura lui se asociaza cu acest personaj, chiar daca nici omologul sau nu a facut o treaba rea in ultimul film cu Jason Bourne.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells