Maşini 2: spionaj şi aventură

5 Aug 2011
Maşini 2: spionaj şi aventură

Filmul de animaţie Maşini 2 va fi lansat în cinematografele din România pe data de 5 august 2011. Plin de umor şi acţiune, noua aventură a Studiourilor Walt Disney readuce în atenţia iubitorilor de curse personaje memorabile ca Fulger McQueen, Bucşă şi prietenii acestora, dar şi pe regina Marii Britanii. Disponibilă în format Disney Digital 3D, IMAX 3D, dar şi în format 2D, animaţia aduce în atenţia iubitorilor de film o experienţă inedită, purtându-i prin întreaga lume alături de personajele lor favorite. Mai multe informaţii aici: http://www.cineforum.ro/masini2/

Acţiunea filmului are la bază prietenia dintre Fulger McQueen şi Bucşă. Totul începe atunci când Fulger decide să participe la Grand Prix-ul Mondial şi porneşte alături de prietenii săi în ceea ce avea să devină aventura vieţii lor. Cu ocazia concursului personajele ajung să călătorească în ţări precum Italia, Marea Britanie sau Japonia, iar diferenţele culturale de care aceştia se izbesc dau naştere multor situaţii comice.

Dar de data aceasta, cursele de maşini nu mai constituie subiectul central al poveştii. Şi asta datorită lui Bucşă, care se trezeşte în mijlocul unei operaţiuni secrete în care el însuşi este spionul principal. Ce va alege Bucşă, să se implice în operaţiunea de spionaj sau să îl susţină pe amicul său? Animaţia se bucură de o poveste extraordinară, asezonată cu acţiune din plin, dar şi cu mult umor.

Adresat tuturor categoriilor de vârstă, filmul va fi disponibil în cinematografe dublat şi subtitrat. Maşini 2 este filmul despre care poţi spune că producătorii au avut grijă deosebită la detalii. Vocile personajelor completează design-ul maşinilor, acestea încadrându-se perfect în peisajul competiţiilor auto. Printre vocile româneşti care dau viaţă personajelor se numără Florian Ghimpu (în rolul lui Fulger McQueen),  Paula Seling (Holley Viteză), Valentin Uritescu (Bucşă), Corina Dănilă (Sally), Alexandru Arşinel (Şeriful), Stela Popescu (Flo) şi mulţi alţi actori inconfundabili ai scenei cinematografice româneşti.

Maşini 2 este  cea mai nouă animaţie a Studiourilor Walt Disney în colaborare cu Pixar, în realizarea căreia a fost folosită cea mai nouă tehnologie în materie de efecte speciale. Acest lucru permite spectatorilor să experimenteze emoţiile curselor la intensitate maximă, asemenea unui curse pe un circuit real.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 5 august 2011 09:53
de ce toata lumea considera acest film ca fiind un esec si tu il ridici in slavi?asta nu este nici macar un review,faptul ca faci un rezumat si mai adaugi o not personala nu face din acest articol un review
pe rottentomatoes are 38% voturi favorabile(este aproape egal cu Transformers 3) iar pe metacritic are un scor de doar 57 din 100 ,avand in vedere ca e vorba de Pixar se poate numi un mare esec,intrebarea este:de ce faci un sequel la un film(Cars) care oricum nu am fost apreciat?(a pierdut Oscarul in fata lui Happy Feet)

legiune pe 5 august 2011 10:09
este platit sa faca asta
cavallioty pe 7 august 2011 00:42
cand am zis ca primul cars ca nu a fost foarte apreciat m-am referit la faptul ca a fost mai slab in comparatie cu celelalte filme Pixar,pe mine nu m-a impresioanat primul cars asa ca e normal ca nu vreau sa il vad pe al doilea,si pana la urma e problema mea cum decid sa ma uit la un film sau nu,daca imi place subiectul ma uit daca nu,nu
legiune pe 5 august 2011 10:10
Cam tarziu pentru prezentare, este un film vazut de multa vreme. Sa le fie rusine pentru lansarea in romania.
cavallioty pe 5 august 2011 10:47
si asta e devreme lansat fata de alte animatii Pixar care se lansau in septembrie
legiune pe 5 august 2011 13:54
ei pierd nu noi, ca ne descurcam
Bayard pe 5 august 2011 18:43
Daca ai sub 12 ani e ok de urmarit...
dany_ptc pe 6 august 2011 01:03
Ii mai fain ca prima parte?
andu7zu pe 6 august 2011 15:52
Fain....vreau sa-l vad...
alex_il_fenomeno pe 7 august 2011 12:52
sper sa fie la fel de bun ca si primul !
goradimitrie pe 23 august 2011 19:18
nu cred

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells