Mark Hamill îşi confirmă în avans apariţia în Star Wars Episode IX

de Cristina Grigore în 31 Aug 2016
Starul a făcut o dezvăluire pe care producătorii francizei nu o aveau, se pare, în program

Despre viitorul francizei Star Wars Mark Hamill a făcut mai multe dezvăluiri în decursul ultimelor luni. Printre acestea s-a numărat şi vestea despre încheierea filmărilor lui Episode VIII din luna iulie – desfăşurate sub indicaţiile lui Rian Johnson, pe coasta Irlandei, sub o pază strictă, care să nu permită localnicilor să vadă ce se petrece pe platourile de filmare. De această dată însă, actorul a oferit un indiciu legat de Star Wars Episode IX.

Într-o secvenţă video postată pe contul său de Twitter, preluată de Screenrant.com, actorul îşi rade barba şi oferă, astfel, o veste mult aşteptată de fani prin comentariul „Nu mi-am mai văzut bărbia din 15 mai, aşa că la revedere păr pe faţă & la revedere barbă (cel puţin până la Episodul IX)”. Nu a fost un amănunt bine primit de realizatorii filmului din 2019 – ce-l are la cârmă pe regizorul lui Jurassic World, Colin Trevorrow – care au refuzat să facă vreun comentariu vizavi de cele dezvăluite de Hamill.

Star Wars Episode VIII va ajunge în cinematografe pe 15 decembrie 2017, urmat de Episode IX pe 24 mai 2019.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells