Marisa Tomei va fi cea mai tânără figură maternă din filmele cu Spider-Man

de Cristina Grigore în 9 Iul 2015
Actriţa, în vârstă de 50 de ani, a fost aleasă în rolul mătuşii May în reboot-ul seriei Spider-Man

Cu Tom Holland în rolul central, franciza Spider-Man va beneficia de o relansare din partea Sony, în colaborare cu studiourile Marvel. Noul film se va axa pe anii de liceu ai personajului, astfel încât şi vârsta celor apropiaţi lui Spidey va fi automat mai mică. Potrivit Variety.com, pentru rolul celei ce îşi asumă creşterea tânărului Peter Parker, mătusa May Parker, a fost aleasă actriţa câştigătoare de Oscar Marisa Tomei.

Tomei este cea mai tânără dintre actriţele alese până acum în această partitură. Sally Field avea 66 de ani când a interpretat-o pe  May Parker, iar Rosemary Harris avea 75.

Noul film Spider-Man – cu lansarea pe 28 iulie 2017 - nu va fi o poveste de origine a personajului şi va introduce antagonişti ce nu au mai apărut până acum în producţiile anterioare. De regia peliculei se va ocupa Jon Watts. Tom Holland va îmbrăca mai întâi costumul superoului pentru o apariţie, anul viitor, în Captain America: Civil War.

Exploreaza subiecte similare:

Marisa Tomei, actor, The Amazing Spider-Man 3

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells